Керамічні обігрівачі: Основні плюси

Керамічні обігрівачі: Основні плюси

02.11.18 19:22 0 1120

Керамічні обігрівачі - це найкраще поєднання практичності та ціни на ринку альтернативного опалення. Даний кліматичний прилад унікальний, оскільки поєднує в собі кілька способів обігріву приміщень:

  • Зональний (інфрачервоний). ІК-промені нагрівають розташовані поруч предмети та стіни. Далі відбувається звичайний теплообмін - повітря стає теплим від нагрітої поверхні. Головна перевага такого обігріву - цілеспрямована віддача тепла. Це дає можливість встановити керамічну панель не тільки в житловому будинку, але і в промисловому приміщенні.
  • Конвекційний. Такий спосіб полягає в нагріванні повітря і його природній циркуляції.

Таким чином, керамічні електронагрівальні панелі практичні, так як поєднують в собі кілька принципів опалення. Важливим фактором є і фінансова сторона: споживання кіловат-годин для зонального застосування, може бути значно меншим, якщо порівнювати з іншими обігрівачами.

Особливості керамічних обігрівачів

Що стосується складових компонентів, то пристрій має:

  1. тильну металеву частину;
  2. тепловідбивний екран;
  3. нагрівальний елемент (спеціальний кабель);
  4. керамічну лицьову конструкцію.

Працюючи, нагрівальний механізм віддає тепло на передню і задню частини обігрівача. В результаті відбувається циркуляція повітря та нагрівання поруч розташованих поверхонь.

Купуючи керамічний обігрівач, ознайомтеся з наступними технічними показниками:

  • Вид монтажу, розмір і вага. При виборі враховуйте тип приміщення. Наприклад, керамічна панель для підлоги підійде для обігріву тимчасового місця дислокації (наприклад, орендованого офісу), а настінна панель - для постійного опалення.
  • Споживання енергетичного ресурсу (кВт). Через систематичне зростання ціни на електроенергію, більш практичні та вигідні - економічні пристрої.
  • Максимальна площа обігріву. Для великих площ, можливо, буде потрібно встановити 2-3, а то і більше панелей.

Чим обумовлена популярність керамічного обігрівача?

Затребуваність керамічних панелей стає дедалі більшою. Ось головні переваги цих пристроїв:

  1. Габарити. Електрокераміческій нагрівальний прилад компактний. Монтаж не вимагає особливих зусиль і часу, а розміри дозволяють встановити панель навіть в невеликих приміщеннях. Крім цього, існують різні варіанти виготовлення керамічного обігрівача.
  2. Вид і форма. Виробники роблять все, щоб споживач міг купити підходящу модель за кольором, формою і розміром. У продажу є великий асортимент: кольорові, квадратні, горизонтальні та вертикальні панелі. Підібрати пристрій можна для будь-якого інтер'єру. До того ж, за потреби, на зовнішню поверхню можна нанести будь-яке зображення.
  3. Потужність. При високій тепловіддачі, керамічний обігрівач використовує від 0,5 до 1,5 кВт. Це дозволяє заощадити на витратах по комунальним платежам.
  4. Комфорт. Лицьова сторона керамічної конструкції нагрівається не більше ніж на 65 0  C. Це виключає ймовірність отримання опіків, що особливо важливо, якщо в будинку є діти. В роботі обігрівач не галасливий та не видає ніяких запахів.

Висновки

Простота, економічність і сучасний дизайн - ось головні аргументи на користь вибору керамічного обігрівача.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Переваги гелієвих кульок
Наступна новина: Что нужно знать о ...

КОМЕНТАРІ