Степан Барна привітав артилеристів Тернопільщини з професійним святом

Степан Барна привітав артилеристів Тернопільщини з професійним святом

03.11.18 10:03 0 599
Для України надзвичайно важлива безпека її громадян. Саме тому держава робить рішучі кроки у напрямку відродження української армії та дбає про військовослужбовців, які стали на захист територіальної цілісності та незалежності країни. Про це розповів голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна під час урочистостей з нагоди Дня ракетних військ і артилерії у військовій частині А 3215.

«В умовах російської окупації та анексії Криму національна безпека України неможлива без сильної армії. Ще кілька років тому ніхто не вірив, що на території області відродиться військове з'єднання. Проте близько 2 тисячі військовослужбовців нашої відновленої артилерійської бригади здатні захистити державу. Багато з них уже проявили свій героїзм на фронті», - наголосив очільник області.

Також він зазначив, що завдяки державній політиці і Президенту України на Тернопільщині оновлюється військова інфраструктура. Зокрема триває будівництво 7 гуртожитків для військовослужбовців-контрактників.

Кращих військовослужбовців артилерійської бригади відзначили грамотами і нагородами. Після урочистостей відбувся святковий концерт в рамках обласного патріотично-мистецького фестивалю «Вставай Сонце», за участі заслуженого артиста України Андрія Підлужного.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1476062939163953

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Вибір гідравлічного масла: ...

КОМЕНТАРІ