В Житомирській області жінки з ОТГ навчаються будувати власний бізнес у рамках гранту від ОДА

В Житомирській області жінки з ОТГ навчаються будувати власний бізнес у рамках гранту від ОДА

03.11.18 10:02 0 500
Понад 40 жінок із громад Житомирщини стали учасниками підприємницького інтенсиву «Від ідеї до успіху», який реалізовується за грантової підтримки від облдержадміністрації.

У перший день, 1 листопада, було проведено навчання з формування бізнес-ідеї, пошуку партнерів та роботи в соціальних мережах.

Організатори підприємницького інтенсиву «Від ідеї до успіху» - громадська організація «Скриня корисних справ». Керівниця ГО Оксана Давиденко зазначила:

— «Дуже приємно, що серед наших учасниць не лише ті, хто прагне розпочати справу, але й ті, хто вже це зробив та прагне розвитку. В перший день всі вони отримають знання з довгострокового бачення бізнесу і познайомляться з інструментами з просування власного бізнесу. А вже завтра на них очікує величезна порція натхнення від відомих спікерок – жінок, які вдало реалізували свій старт-ап та перетворили його на успішну справу всього життя».

Розпочався інтенсив зі знайомства учасниць, під час якого кожна мала змогу розповісти, що очікує від дводенного навчання.

— «Я прагну реалізувати свою ідею і, мабуть, це та причина, чому я тут. Дякую організаторам за можливість отримати чітке бачення, як вдало все розпочати та як не зупинятися на досягнутому», - наголосила Алла Ольшанська, методистка відділу освіти Тетерівської ОТГ. —

Проходить підприємницький інтенсив у м. Житомирі за адресою - майдан Замковий, 5 (готель «Reikartz»).

Дізнатися програму другого дня можна ТУТ.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Боржникові зі ...
Наступна новина: Степан Барна привітав ...

КОМЕНТАРІ