Чернігів: КП «Зеленбуд» прибирає старі дерева й висаджує нові

Чернігів: КП «Зеленбуд» прибирає старі дерева й висаджує нові

03.11.18 10:10 0 653
В'їзд до Чернігова зі сторони київської траси згодом стане ще більш привабливим. У зв'язку з реконструкцією цієї ділянки в КП «Зеленбуд» прийняли рішення видалити 174 дерева, розташованих на узбіччі. Вони вважаються умовно здоровими, але мають певні пошкодження та неохайний естетичний вигляд.

- Замість старих дерев наші фахівці висадять 240 дубів, - повідомив начальник КП «Зеленбуд» Роман Старіков. – Ці дерева вже вирощені та замовлені. Плануємо провести ці роботи вже в найближчі дні.

А 10 листопада в нашому місті відбудеться традиційний осінній суботник. До висаджування дерев (їх загальна кількість – 150) долучаться працівники апарату міськвиконкому. Основна локація – вул. Берегова.

Ці дні є оптимальними для висадження дерев. У КП «Зеленбуд» сподіваються, що погода сприятиме добрій справі, - повідомляє підприємство.

1 листопада, виконком Чернігівської міської ради ухвалив рішення, яким дозволив КП «Зеленбуд» видалити 174 дерева по проспекту Миру, від вул. Лісковицької до Катерининської церкви та 14 дерев у сквері «Казка» по вул. Дмитра Самоквасова. Заміна останніх пов'язана з реалізацією проекту бюджету участі «Парк європейського періоду».

Прес-служба Чернігівської міської ради за інформацією КП «Зеленбуд»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ