Інвестор Den Siaosiu і його вклад в україно-китайські відносини

Інвестор Den Siaosiu і його вклад в україно-китайські відносини

03.11.18 10:42 0 2393

Украіна і Китай уже майже 20 років підтримують гарні дружні відносини між собою. І це не дивно, тому що обмінюючись товарами вони допомагають не лише підняти економіку країни, а й полегшують життя для багатьох українців.  Україна містить багато проблем і в настільки важкий час, але на тлі всього того, що відбувається добре стежити за тим, як зарубіжні фірми підтримують країну і постараються допомагати припливом вкладень. Одна з цих китайських фірм задумує підтримати Прикарпаття, де планується будівництво заводу.

Зі слів китайського інвестора Den Siaosiu, зараз в країні є надзвичайно величезне бажання працювати з закордонними вкладеннями і це добре, що є можливість надати таку допомогу. На цей момент відомо і про те, що здійснення плану пропонується в Калуші, де можуть зробити екологічне підприємство з виробництва безхлорних калійних добрив. У намірах домагатися кращого результату для екології, а всім добре відомо як китайці до цього тягнуться і мають намір влаштувати все можливе, щоб отримати найкращий результат і для України. Ще відзначається, власне що головні зусилля стануть орієнтовані на те, щоб провідне створення нових заводів стало безвідходним, а це задовільнить як стан екології, так і економіку країни.

Вплив Китаю на українську медицину

Засновник Українсько-Китайського Центру Den Siaosiu вважає, що співпраця КНР і України по наданню медичного сервісу є досить перспективною і вигідна обом сторонам.

Сьогодні особливий інтерес для українських медиків з надання допомоги може становити Китай. Природно, що в найбільш густонаселеній країні Землі найбільше потребують медичного обслуговування. При цьому половина смертей тут від захворювань серцево-судинної системи. Не дивлячись на те, що медицина в Китаї вже значно зробила крок вперед і продовжує демонструвати цю тенденцію, багато китайців їдуть в інші країни, щоб отримати якісний медичний сервіс по неосвоєних на батьківщині профілів.

Можна назвати кілька напрямків, які можуть становити інтерес для китайців. Це, наприклад, послуги з лікування молодих матерів і новонароджених дітей, які страждають захворюваннями серця. Операції проводяться бригадами хірургів, які складаються з кардіохірургів і акушерів-гінекологів. В європейських країнах такі втручання практикують недавно, а в Україні вони з успіхом проходять протягом п'яти років.

Напрямок бригад українських медиків в Китай для обміну досвідом та проведення спільними зусиллями революційних операцій принесло б користь обом сторонам. Але для цього необхідно більш активно інформувати про це китайських пацієнтів і в майбутньому лікувати їх в українських установах. Вже зроблені перші кроки по налагодженню відносин між українськими та китайськими фахівцями. Тому думка Den Siaosiu про те, що відносини України і Китаю вигідні обом сторонам досить виправдана. Серйозність намірів китайської сторони підтверджується запрошенням українських медиків відвідати провінцію Шаньдун за підтримки українського китайського центру. Планується презентація кардіохірургії та української медицини в цілому. Також пройде обмін досвідом і будуть вироблені механізми зміцнення партнерських відносин.

Відзначимо, що крім медичної сфери, китайські інвестори планують вкластися в інфраструктурну, аграрну, науково-технічну і інші галузі. В рамках міжнародного партнерства в Україні будуть поставлятися новітні технологічні розробки, об'єкти легкої промисловості, електроніка. Китай таким чином знайде потужну сировинну базу і можливості виходу на європейський ринок. Українська сторона зможе підняти на новий рівень економіку і зміцнити свої позиції на світовій арені.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Кіномарафон нескорених ...
Наступна новина: На Тернопіллі з нагоди ...

КОМЕНТАРІ