Чернігів: Призовника притягнуто до кримінальної відповідальності

Чернігів: Призовника притягнуто до кримінальної відповідальності

05.11.18 08:31 0 982
Доводимо інформацію, що за вироком Деснянського районного суду міста Чернігова від 23 жовтня 2018 року чернігівця призовного віку притягнуто до кримінальної відповідальності за статтею 335 Кримінального кодексу України – «УХИЛЕННЯ ВІД ПРИЗОВУ НА СТРОКОВУ ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ».

Нагадуємо, що відповідно до Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу» у разі, якщо за будь-яких обставин повістка не надійшла, громадяни призовного віку зобов'язані з'явитися до призовної дільниці в десятиденний строк з дня початку відповідного чергового призову.

За ухилення від призову на строкову військову службу настає відповідальність за статтею 335 Кримінального кодексу України і передбачає обмеження волі на строк до трьох років.

Повідомляємо, що військовими комісаріатами області і надалі вживатимуться всі необхідні заходи з метою притягнення до відповідальності осіб, які ухиляються від призову на строкову військову службу.

З метою уникнення непорозумінь, наполегливо рекомендуємо всім призовникам з'явитися до військового комісаріату, а в разі наявності права на відстрочку надати до військових комісаріатів підтверджуючі документи.

Чернігівський ОВК
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Степан Барна під час ...
Наступна новина: З перемогою 1:0 ФК ...

КОМЕНТАРІ