Володимир Омелян: Ми хочемо поставити Тернопільщину в центр транспортних артерій

Володимир Омелян: Ми хочемо поставити Тернопільщину в центр транспортних артерій

05.11.18 10:31 0 1234
Міністр інфраструктури України Володимир Омелян оглянув три магістралі Тернопільської області. Він побував на трасі М-09 Тернопіль - Львів, обході Тернополя Р-41 та дорозі М-19 Тернопіль - Кременець.

"Мені дуже приємно, що нарешті Тернопільщина отримає якісні дороги. Треба віддати належне очільнику області Степану Барні, який докладає багато зусиль", - підкреслив міністр і водночас відзначив, що є ще над чим працювати.

"Ми повинні розуміти, що будуємо дороги, які не ремонтувалися десятки років. І це стосується як і траси Львів - Тернопіль, так і нового транспортного коридору, який будується з нуля і з'єднає Балтику і Чорне море", - зауважив він.

Завдяки тому, що нарешті на Тернопільщину звернули увагу, то за словами Володимира Омеляна, є усі шанси, що область стане центром транспортних артерій. Утім, дороги - це було не єдине про що говорили під час зустрічі з міністром. Зачепили й питання авіації та залізничного сполучення.

"Тут також є над чим попрацювати. Я думаю, що ми покажемо гарний прогрес. І я радий, що вже в цьому році маємо чим пишатися і люди бачать зміни", - резюмував він.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міністр інфраструктури ...
Наступна новина: Велотренажер: Що потрібно ...

КОМЕНТАРІ