Курорти Прикарпаття: Моршин

Курорти Прикарпаття: Моршин

05.11.18 20:54 0 1568

Коли мова заходить про відпочинок на Західній Україні, то всі знають що мова піде про карпатський регіон. Адже в цьому регіоні значно більше відомих курортів, ніж на решті території України. Хто з нас не чув таких гучних, і відомих не тільки в Україні, назв курортів як: Моршин, Трускавець, Свалява і т. д. Але не всі знають, що собою представляють ці курорти, якщо не були їх гостями.

Трускавець - це найбільший курорт Прикарпаття. Про нього не говорить тільки ледачий. Про Трускавець чули і знають не тільки жителі України, а й далеко за її межами. А що ж собою являє Моршин? Про нього також чули багато людей, але в даний час курорт тільки завойовує популярність і славу. Давайте розберемось чому варто відвідати курорт Моршин, а розповість нам про це співробітник туристичної агенції edward-tour.com, в якій безпосередньо можна замовити тур на данний курорт за доступною ціною.

Курорт Моршин: Що потрібно знати?

Моршин - це найбільш інтригуючий курорт Прикарпаття. Він притягує до себе як магніт всіх тих, хто хоча б раз був його гостем і спробував знамениту на весь світ моршинську воду. Зверніть увагу на той факт, що на всіх зустрічах на вищому рівні, на столах стоїть саме «Моршинська». Це світовий бренд з непохитним авторитетом.

Курорт існує досить давно. У будь-якому літературному джерелі можна знайти дату його виникнення, його засновників, історію та літопис. І весь цей час основним цілющим чинником курорту є мінеральна вода з природних джерел. Місцеві жителі шанобливо величають її «наша водичка». Нікому з них не прийде в голову лаяти воду. Навпаки, шанобливого ставлення до води з мінеральних джерел приїжджі вчаться у місцевих жителів. Яких тільки історій зцілення і одужання не почуєш на курорті. Є постійні шанувальники води та курорту, які цілеспрямовано з року в рік приїжджають в Моршин для того, щоб попити чудодійну водичку.

Якиою ж мінеральною водою з джерел може похвалитися курорт Моршин?

Всім приїжджим рекомендують вживати воду з двох джерел - № 6 і № 4:

  • Воду з джерела № 6 приймають за 1-1,5 години перед їжею в строго певному дозуванні. Для поліпшення впливу води на організм, воду з джерела підігрівають. Таку водичку всі приїжджі п'ють строго по картках, для того щоб уникнути наслідків перевищення її прийому (простіше кажучи - розладу шлунка). Залежно від діагнозу приїжджих, лікуючий лікар призначає воду певної концентрації - 3,5, 7,0 або 14.
  • Воду з джерела № 4 п'ють через 1 годину після їжі, а призначена вона для промивання нирок і має сечогінний ефект. П'ється вода в природному стані, без підігріву та обмежень.

Слід сказати, що воду з джерела № 6 всі п'ють в центральному курортному бюветі, а ось воду з джерела № 4 можна набиратися в будь-яку тару безпосередньо біля бювету (біля русалки) і у джерела Божої матері. Це джерело знаходиться за центральній курортній водолікарні. Багато з постійних гостей курорту воліють набирати воду № 4 з джерела Божої матері, свято вірячи в її чудодійну силу. І вода допомагає!

Кому підходить цей курорт?

Було прийнято вважати, що на курорти такого профілю їздять, в основному, люди старшого віку. На сьогоднішній день ситуація змінюється докорінно. Зараз всі розуміють, що для того, щоб зберегти здоров'я та гідно зустріти старість, потрібно про нього піклуватися змолоду. Дуже багато хто говорить про те, що завдяки прийому мінеральної води «Моршинська» вони змогли не тільки уникнути операцій, але і в значній мірі відновили здоров'я.

Переваги

Головна перевага курорту Моршин полягає в тому, що перебування на курорті не має обмежень ні для кого. Тобто, завдяки географічному розташуванню, на курорт можуть приїжджати як дорослі, так і діти. Якщо немає яскраво виражених протипоказань, то і сердечники, і гіпертоніки, і гіпотоніки. Більш того, прийом моршинської мінеральної води рекомендований навіть під час вагітності.

Є ще одна відмінна риса курорту - це ідеальне поєднання тиші і спокою, а також повне умиротворення. Природа вражає своєю красою. На території курорта Моршин поєднуються 5 типів лісів, що дає можливість людям, схильним до алергічних захворювань перечекати небезпечний для їхнього здоров'я час в прекрасному місці. Тут сама природа подбала про їхню безпеку. Саме завдяки відвідуванню курорту Моршин алергіки відчувають поліпшення свого стану.

Висновки

Якщо з'єднати воєдино всі переваги курорту Моршин, можна з упевненістю сказати, що приїхавши на курорт, попивши дивовижно чистої мінеральної води і відчувши результат, Ви назавжди станете його шанувальником!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ