Найбільш затребувані будматеріали в Харкові

Найбільш затребувані будматеріали в Харкові

06.11.18 14:52 0 995

Темпи забудови східної столиці України вражають. Не тільки в самому місті, а й за його межами постійно з'являються нові житлові комплекси і приватні селища. Будівництво не завмирає навіть в період кризи. Відповідно, ринок будматеріалів знаходиться в постійній активності.

Асортимент матеріалів для будівництва з кожним роком стає все більшим. З'являються нові розробки, що дозволяють виконувати роботи швидше, при цьому забезпечують доступну кошторис на реалізацію проекту. Але не всі новинки приживаються на увазі сумнівних експлуатаційних характеристик. Природно, перед кожним забудовником виникає питання вибору сировини.

Далі, ми розглянемо найбільш затребувані будматеріали, а розповість нам про це співробітник компанії https://www.goodzon.kh.ua, яка реалізує їх в Харкові по оптовим цінам.

Які будматеріали в Харкові купують найчастіше?

  • Цілісний профільований брус. Незамінний в сфері приватного житлового будівництва. Завдяки сучасним технологіям виробництва і обробки матеріал стійкий до впливу негативних факторів зовнішнього середовища. Давно минули часи, коли всі елементи конструкції підганялися вручну безпосередньо на будівельному ділянці. Зараз виробники поставляють замовникам набір, що нагадує конструктор. Будинок з бруса потрібно лише зібрати на попередньо організованому фундаменті. Ніякої ручної підгонки. Бездоганна якість, довговічність і практичність, яка поєднується з традиційним дизайном.
  • Оциліндрована колода. Проводиться за аналогічною технологією, однак має більш тривалий термін служби, який забезпечується завдяки круглій формі. Оциліндрована колода прекрасно підходить для будівництва, оскільки має низьку теплопровідність. Тож не дивно, що такі практичні, недорогі та екологічні будматеріали в Харкові очолюють топ затребуваних товарів для зведення будівель.
  • Силікатна цегла. Гарний, практичний, довговічний будівельний матеріал, який абсолютно безпечний для здоров'я. Цегляні будівлі служать власникам багато років. Але тут головне дотримуватися технології будівництва, зберігання і доставки матеріалу. Так, безпечність при транспортуванні може призвести до порушення цілісності елементів. Як результат, цегла почне кришитися, а довговічність конструкції буде під питанням. Проте, кількість цегельних будинків стає дедалі більше, оскільки цей будматеріал відмінно підходить до даних кліматичних умов.
  • Піноблок. Відносно новий, але завоював заслужену популярність матеріал для будівництва. На відміну від цегли, має невелику питому вагу і помірну вартість. Володіє високою міцністю і термостійкістю. При використанні піноблоків, вартість реалізації проекту скорочується на 30-45 % в порівнянні з використанням цегли або натурального дерева.
  • Каркасні термопанелі. Найдоступніший, і тому дуже затребуваний будівельний матеріал. Повністю синтетичний. Найчастіше використовується для зовнішньої обробки фасаду, оскільки має невелику питому вагу і досить легко демонтується з поверхонь. В результаті, каркасні термопанелі застосовуються для будівництва тимчасових або сезонних споруд, або ж для облицювання фасаду котеджів, виконаних з інших матеріалів.

Висновки

Саме ці будматеріали в Харкові можна назвати найбільш затребуваними за результатами 2016 року. Якому з них віддати перевагу - вибір індивідуальний. Адже кожен з них відрізняється по натуральності, довговічності, ціною або естетичним характеристикам. Тому, вибирати тільки вам!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Вибір кросівок: Слідуємо ...

КОМЕНТАРІ