Шафа в спальню: Як вибрати?

Шафа в спальню: Як вибрати?

06.11.18 19:30 0 1386

Спальня - це приміщення, в якому все має бути продумано дуже ретельно. Велику роль в оформленні цієї кімнати, тобто, наскільки вона буде комфортною, красивою і зручною, грає інтер'єр і меблі.

Дуже важливо, де буде розміщений одяг. Для нього потрібна хороша шафа - другий за значимістю елемент в спальні після ліжка. У ній можна акуратно розкласти по поличках і розвісити на плечики всі речі та аксесуари.

Зараз пропонуються відмінні шафи різних моделей, але до вибору цього предмета потрібно підходити дуже вдумливо. У спальні він не повинен займати багато місця, але зобов'язаний доповнювати інтер'єр і бути функціональним.

Далі, ми поговоримо про секрети вибору шафи в спальню, а поділиться ними співробітник інтернет-магазину "Країна меблів": mebelsait.dp.ua, в якому її безпосередньо можна придбати за доступною ціною.

Шановна шафа!

По конструкції шафи бувають:

  • корпусними;
  • вбудованими.

Перші обов'язково мають задню та дві бічні стінки, підлогу і дах. Вбудовані моделі відрізняються відсутністю бічних стінок, тому така шафа може коштувати дешевше, але її потрібно замовляти індивідуально.

Як вибрати шафу в спальню?

Шафу вибирають так, щоб вона влаштовувала майбутніх власників за всіма параметрами. У кожного користувача свої вимоги до розмірів і стилю цього предмета меблів.

Однак існують певні типи шаф, які слід знати:

  1. Розпашні. Це відмінне рішення для людей з обмеженим бюджетом. Вони не припускають чогось оригінального та декоративного. Для маленьких приміщень це може бути шафа всього з одними дверцятами.
  2. Шафа-купе. Вона допоможе зробити спальню стильною та підійде для кімнати будь-яких розмірів. У неї вміщається багато речей, а дзеркало в дверях робить таку шафу ще і багатофункціональною.
  3. Кутова шафа. Вона допомагає заощадити місце і розширити простір. Крім того, надає кімнаті незвичайний вид і може відмінно приховати нерівні стіни та стелю, а також різні комунікації.
  4. Шафа з бічними секціями. Це або розпашна, або шафа-купе, у яких з боків виходять полички. Вони згладжують форми, і роблять меблі не такими громіздкими. На полички можна поставити елементи декору, іграшки, квіти, рамочки з фотографіями і т. д.

Шафа - доповнення інтер'єру

Цей вид меблів обов'язково підбирають під оформлення кімнати - вони повинні бути в одному стилі. При цьому шафа повинна бути досить місткою, адже в ній буде зберігатися одяг, білизна, в тому числі й постільна, і навіть побутова техніка (наприклад, пилосмок).

Висновки

Завдяки широкому асортименту, наявному зараз на ринку, можна купити готову або зробити шафу на замовлення. Але в тому і в іншому випадку слід орієнтуватися на розміри спальні.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Реклама на білбордах: Що ...
Наступна новина: Покупка електромобіля: Що ...

КОМЕНТАРІ