Покупка електромобіля: Що потрібно знати?

Покупка електромобіля: Що потрібно знати?

06.11.18 19:59 0 1101

Популярність електромобілів в Україні росте небувалими темпами, щороку задираючи планку все вище і вище. Чи варто купувати електромобіль? Цим питанням задаються багато автовласників і не тільки. Давайте розбиратися, а допоможе нам в цьому співробітник автосалона "Струм": https://stroom.in.ua/, в якому безпосередньо можна придбати б/у автомобіль з США.

Кредит довіри до екологічно чистих машин зростає в усій Європі, наприклад в Норвегії 60 % покупних автомобілів складають екокари. Кожна людина замислюється про те, чи варто купувати електромобіль з різних причин:

  • хтось намагається заощадити на паливі;
  • хтось з турботою ставиться до екологічної середовищі;
  • є ті, хто йде в ногу з часом і любить нові технології.

2017 рік прийнято вважати роком електромобілів. Саме в цьому році стався неймовірний «стрибок», який підняв планку на найвищий рівень. Бюджетні електромобілі які проїжджають близько 500 кілометрів стали нормою (Tesla model 3, Nissan Leaf 2018).

Електромобілі прийнято вважати міськими видом транспорту, запасу ходу більшості електромобілів не вистачить для міжміських подорожей без підзарядок.

Чи варто купувати б / у електромобіль?

Вибір автомобілів на офіційному українському ринку досить обмежений. Більшість офіційних дилерів твердять, що Україна не готова до електрифікації автомобільного ринку (хочу сказати, що це не так і для того щоб Вас переконати в цьому, пропоную подивитися карту електрозарядок). Левова частина електромобілів, що знаходяться в Україні та країнах СНД, є автомобілями вторинного ринку.

Дана ситуація перш за все пов'язана з тим, що електромобілі приходили до нас із-за кордону коштують дешевше. Більше як в Україні так і в країнах СНД переважають привезені автомобілі з Америки. Якщо Ви зважитеся на покупку б / у електромобіля, потрібно знайти хорошого та перевіреного постачальника, благо в Україні функціонує велика кількість компаній, які готові привезти електромобіль. Більшість таких компаній дають гарантію на термін використання батареї автомобіля.

Вже давно електромобілі перестали бути такими собі «диковинками» і стали нормою. Виїжджаючи на дороги будь-якого міста мільйонника неможливо не зустріти екокарів, але все ще є ряд питань які зустрічаються на автомобільних форумах:

Чи потрібні права на електромобіль?

Важливо розуміти, що електрокари є такими ж учасниками дорожнього руху, як і бензинові. Так, для водіння електромобілів потрібно водійське посвідчення категорії «B».

Як знайти зарядку для електромобіля?

Скористайтеся сайтом plugshare.com

Чи варто купувати електромобіль?

Безсумнівно!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Шафа в спальню: Як вибрати?
Наступна новина: Як вибрати жіночу нижню ...

КОМЕНТАРІ