Як вибрати жіночу нижню білизну: Корисні поради

Як вибрати жіночу нижню білизну: Корисні поради

06.11.18 20:29 0 1543

Правильно вибрати жіночу нижню білизну по фігурі - це як скласти ікебану, адже цей процес тонкий та непередбачуваний. Начебто і складових мало, і виглядає все на вітрині однаково привабливо. Але помилка в розмірі, відтінку або фасоні може привести до того, що враження від комплекту буде протилежним тому, на яке ви розраховували.

Вважається, що кожна жінка знає, як їй одягатися, але насправді статистика така: 70 % жінок не знають, як вибрати нижню білизну, і носять або неправильний розмір, або незручний фасон. Якщо ви входите до складу цих жінок, тоді запам'ятайте кілька простих речей, якими ми поділимось далі. До речі, за доступною ціною ви можете купить белье в интернет магазине Ingrosso.

Правила вибору жіночої нижньої білизни:

  1. Чашка. Найважливіша деталь бюстгальтера. Саме вона вміщуватиме молочну залозу - можливо, цілий день. Вона не повинна тиснути, «перерізати» груди або бути занадто великою. Все це призводить до натертої шкіри та неприємних наслідків.
  2. Тактель. Широка смуга тканини під чашками, яка утримує ліф, щільно прилягаючи до тіла. Якщо груди у вас великі, то тактель повинен бути дійсно широким. Хоча він повинен сидіти досить щільно, не варто вибирати ліфчик із занадто тісним тактелем. Якщо на тілі залишаються червоні сліди - значить білизна вам не підходить. У цьому питанні є сенс приділити тактелю достатньо уваги, як і застібкам, їх надійності та зручності. Про це рідко замислюються, але це дуже важливо.
  3. Бретелі. З ними - та ж історія. Бретелі повинні бути досить добре підтягнуті, щоб підтримувати чашки та не спадати з плечей, але якщо вони занадто короткі, то плечі будуть боліти. Чим пишніші груди, тим більш широкі бретелі повинні бути у ліфчика. Це - одне з правил для тих, хто думає, як вибрати жіночу білизну.
  4. Трусики. Тут все просто: вони не повинні бути тісними, щоб не передавлювати тіло. Це і неестетично, і шкідливо для шкіри. Крім того, уникайте білизни з неякісної синтетики. Всі інші матеріали, що дозволяють шкірі «дихати» - годяться, від сучасної якісної синтетики і змішаних тканин, до натуральних тканин. Майте на увазі, що стовідсотково натуральна тканина буде служити недовго. Хоча якісний шовк корисний для інтимного здоров'я.

Як підібрати нижню білизну по фігурі?

Вирішуючи, як правильно підібрати нижню білизну по фігурі, вам варто зупинитися на кількох моментах:

  • Бренд. Тут все дуже просто. Хочете підібрати білизну, запам'ятайте дещо в цілому. Британські бренди особливо гарні своїми моделями для пишних грудей і широких стегон. Вони також працюють на нестандартні розміри, такі, як пишні груди при худому тілі, або маленькі груди при широкій грудній клітці. Прибалтійська білизна дуже красива і якісна. Вона має хороші розмірні лінійки - досить широкі, для жінок, які народити, худеньких і пишних дам. Американський бренд "Shirley of Hollywood" випускає відмінну еротичну білизну як для худих, так і для повних і дуже повних дам.
  • Фасон. Все залежить від фігури. Ви можете вибрати бюстгальтер пуш-ап для невеликих грудей і отримати її збільшення на 1 або 2 розміри. Великі груди добре виглядають в самих різних варіантах ліфа, наприклад, в бюстгальтері з м'якою чашкою, але для неї потрібен особливий крій, що підсилюють деталі, та широкий тактель. Трусики-стрінги добре виглядають на струнких дівчатах, а ось для пишних стегон і опуклого животика хороші шорти або класичні сліпи. Підійдуть і високі трусики-ретро.
  • Розмір. Це теж дуже важливо, тому що білизна, підібрана не за розміром, не буде добре сидіти.
  • Колір. Тут все залежить від тону вашої шкіри. Прикладіть до себе вподобаний комплект - і самі все побачите. Крім того, кольорові акценти можуть візуально коректувати фігуру. Наприклад, яскраві акценти на темному тлі привертають увагу, і важливо, щоб вони дійсно притягали погляд туди, куди вам потрібно. Темний колір приховає зайве, але тільки якщо тканина повністю матова.

Висновки

Безумовно, вирішуючи, як правильно вибрати білизну, потрібно орієнтуватися і на той одяг, який ви надягнете на обраний комплект. Якщо одяг тонкий та облягає, то має сенс вибирати неяскраву білизну без зайвих прикрас. Ідеальним варіантом може стати безшовна білизна. І все ж шикарний комплект для особливих випадків повинен бути в гардеробі кожної жінки.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Одежда для девочек от ...

КОМЕНТАРІ