Пляжна мода 2018: Головні убори - тренди

Пляжна мода 2018: Головні убори - тренди

07.11.18 16:58 0 1454

Чим нас порадувала пляжна мода 2018? Головний убір - це аксесуар, який здатний кардинально змінити образ, залишаючись практичним елементом гардеробу будь-якої пори року. Нинішнього літа дизайнери рекомендують не нехтувати стильною деталлю ансамблю, особливо відправляючись у відпустку.

Пляжні капелюхи, панами, кепки, хустки каре - окрема глава в арсеналі модниць. Завдяки творчим експериментам відомих майстрів вони стануть частиною курортного лука, захистять від палючого сонця і зберуть сотні лайків в соціальних мережах.

Модні капелюхи

Капелюх - елегантний головний убір, надіти який ризикнуть не всі, але, зважившись, розлучитися з ним неможливо. У пляжних колекціях 2018 року законодавці стилю порадували різноманітністю моделей. Від помпезних крислатих рішень до лаконічних канотье з непомітним декором - вибрати варіант за смаком без проблем вдасться кожної модниці.

Хіт сезону - капелюх з опущеними вниз полями зі стрічкою, зав'язують під підборіддям. Пасторальна деталь на тлі сексуального пляжного образу створить цікавий контраст і ідеально його збалансує. Зав'язки дизайнери пропонують підібрати в тон купальнику або ж обмежитися атласною або мереживною стрічкою в чорно-білій гамі.

Капелюхи з суперширокої полями здають лідируючі позиції, проте модний Олімп не покинув. Правда, варто забути про нудних тривіальних рішеннях. Актуальними широкополі моделі прикрашені кольоровими стрічками, помпонами, китицями, вишивкою, кумедними аплікаціями. Стильно виглядають на полях яскраві написи, смужки, перфорація, а на тулье - великий бант або розсип штучних квітів.

Помітні акценти характерні для всіх моделей: трілбі, ковбоєк, слауч. Що стосується матеріалів, солом'яні капелюхи - кращий вибір для пляжу.

Модні панами

Розслаблений пляжний аутфіт увазі аксесуари в тому ж дусі, а як стильний головний убір підійде панама. Тут розмах полів має значення. В тренді дві контрастні ідеї: або зовсім вузькі, або приховують півобличчя - все залежить від обраного стильового напрямку образу.

Для крислатих рішень характерні лаконічні кольори або мінімалістичний декор, зате моделі з вузькими полями модні дизайнери засипали легковажними принтами, аплікаціями, значками, строкатими паєтками. А найгарячіший тренд сезону - в'язані гачком панами. Їм навіть не потрібно додаткового прикрашення: яскраві нитки або ажурні візерунки самодостатні самі по собі.

Спортивний стиль і богемний шик

Спортивний стиль постає на пляжі актуальним напрямком літнього сезону 2018 року. Тому стилісти закликають сміливо діставати з далеких куточків вбиральні пластикові козирки, кепки і бейсболки. Неонові кольори, назви улюблених команд, логотипи відомих брендів, лаконічність - ось секрет ідеального головного убору в дусі популярного тренда.

Богемним модницям пропонуються строкаті хустки-каре, навчитеся зав'язувати з них і кольорових шовкових шарфів тюрбани. Але якщо витрачати час на створення хитромудрих споруд не хочеться, придбайте готові моделі - прості, але не менш ефектні.

В тренді тюрбани в стилі афро: химерно зав'язані конструкції з хусток з автентичними малюнками. Альтернативний варіант модної задумки - кілька разів обернути широкий шарф навколо голови, закріпити красивою брошкою посередині у лоба.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Який телескоп купити або ...
Наступна новина: Чи завжди потрібен дозвіл ...

КОМЕНТАРІ