Голова ОДА зустрівся з підприємцями з Німеччини

Голова ОДА зустрівся з підприємцями з Німеччини

08.11.18 08:06 0 468
Можливі напрями співпраці, а також обмін досвідом обговорили під час зустрічі з головою облдержадміністрації Степаном Барною підприємці з Німеччини. В Україні делегація органів місцевого самоврядування та підприємців Schwalm-Eder-Kreis Федеративної Республіки Німеччини перебуватиме протягом кількох днів. 6 листопада, вони завітали на Тернопільщину.

Наші гості розповіли, що мають партнерство з Щирцем Львівської області. Основні напрями співпраці, за якими вони готові працювати, – сільське господарство та відновлювальні джерела енергетики.

Враховуючи те, що Тернопільщина – це аграрний край, то ознайомлення з нашими аграрними підприємствами для німецького бізнесу, буде корисним досвідом.

«Я переконаний, що ви отримаєте багато цікавого досвіду з точки зору розвитку сільського господарства. У нас можна багато чому навчитися. Абсолютна більшість наших аграріїв співпрацюють з країнами ЄС та світу. На господарствах і сільгосппідприємствах застосовуються сучасні технології та методи виробництва. Я радий, що у вас є співпраця з селищем Щирець. Ми були би дуже раді якби ви ще стали партнером Тернопільської області», – підкреслив Степан Барна.

Додамо, що під час візиту до України представники німецьких компаній побувають у Львівській та Рівненській областях. У нашій області вони ознайомляться зі Зборівською ОТГ та її інвестиційним потенціалом, побувають на агрохолдингу «Мрія». Там їм запрезентують аграрний та економічний потенціал Тернопільщини, розкажуть про кооперативний рух, а також відбудеться презентація громадської організації «Спілка підприємців «Українська справа».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ігор Гундич підписав ...

КОМЕНТАРІ