Житомирщина: тренер із Молдови проводить тренінг для директорів ІРЦ області

Житомирщина: тренер із Молдови проводить тренінг для директорів ІРЦ області

08.11.18 12:51 0 692
6 листопада, у Житомирі розпочався триденний тренінг на тему «Планування і організація роботи ІРЦ». Навчання орієнтоване на директорів інклюзивно-ресурсних центрів Житомирської області.

З 6 листопада по 8 листопада 2018 року в обласному центрі триватиме тренінг «Планування і організація роботи ІРЦ». Протягом трьох днів директорів інклюзивно-ресурсних центрів Житомирщини навчатимуть тому, як правильно планувати та організовувати роботу центру, які потрібно застосовувати форми та методи співпраці з закладами дошкільної та середньої освіти.

«На Житомирщині вже створена мережа інклюзивно-ресурсних центрів, яка нараховує 29 таких закладів. У кожному центрі працюють фахівці, що здійснюють комплексну оцінку дитини з особливими освітніми потребами та розробляють план індивідуальних занять. Цей тренінг допоможе директорам ІРЦ краще спланувати та організувати роботу центру», - підкреслила начальник управління освіти і науки ОДА Лариса Шевчук.

Тренінг проходить за підтримки Благодійного фонду Lumos. Лекції для освітян області проводять:

• тренер з Молдови – експерт у сфері освітніх політик, автор/соавтор нормативних документів і методологічних розробок з інклюзивного навчання, національний тренер з інклюзивного навчання Агнеса Ефтоді;

• директор районного ІРЦ, психолог, менеджер в освіті, експерт, тренер в сфері інклюзивного навчання Анжела Шинкович.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Які товари для полювання ...
Наступна новина: Идеально гладкая кожа с ...

КОМЕНТАРІ