Чому люди купують продукцію Apple?

Чому люди купують продукцію Apple?

08.11.18 08:36 0 1327

Чому iPhone став популярний в одну мить, і чому продукція Apple так магічно впливає на кожного, хто хоч раз в житті нею користувався? Однозначно, не тільки через їх функціональні можливості, - ми просто підкоряємося магії стилю, фірмовим знаком якого є мінімалізм.

Око споживача потрапляє в пастку, приємно ковзаючи по контуру такої простої, але досконалої форми. Ми несвідомо проковтуємо логотип, адже очі завжди швидше нашої думки. Так, Apple - не для бідних, і для тих, хто цінує форму та зміст. Але є ще одна вагома причина, по якій люди купують продукти з «яблучком» на корпусі - це екосистема.

Люди купують iPhone, Mac і Apple Watch десятками мільйонів не тільки тому, що їм подобаються самі пристрої, але через те, що вони пов'язані з екосистемою програмного забезпечення і послуг, які дають величезні можливості та постійно розширюється, вважає співробітник інтернет-магазину appledream.in.ua, в якому безпосередньо придбати Apple iPhone в Україні за доступною ціною.

Магазин App Store був запущений ще в далекому 2008 році. З того часу, купуючи програми, ігри та програмне забезпечення, люди продовжують купувати також і продукти Apple. Отримуючи бонуси за установку додатків, які працює тільки на пристроях Apple, люди все більше залучаються до того, що називають екосистемою.

Apple продовжує формувати свою екосистему, змінюючи спосіб взаємодії продуктів один з одним. Наприклад, не так давно "яблучна" компанія додала можливість використовувати iMessage і FaceTime на iPad, дозволивши перенести спілкування з iPhone на планшет. Потім схожа функція з'явилася на Mac з повноцінною підтримкою телефонних дзвінків. Чим більше пристроїв «яблучного» бренду ви використовуєте сьогодні, тим краще вони працюють разом.

Конкуренти Apple, включаючи Google, LG і Samsung намагаються зробити щось подібне. Але вони йдуть цим шляхом набагато більш хаотично, що не влаштовує більшість споживачів і не задовольняє їх запити. Тому саме Apple є для більшості людей іконою стиля та мастхевом No 1.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: В Тернополі сергій Надал ...
Наступна новина: Тернопілля: завдяки ...

КОМЕНТАРІ