Новий рік в Ясіні: 5 переваг зимового відпочинку на Закарпатті

Новий рік в Ясіні: 5 переваг зимового відпочинку на Закарпатті

08.11.18 18:59 0 1375

Ясіня - є одним з найбільш високогірних сіл у нашій країні, що робить його дуже популярним серед туристів. Недалеко від селища знаходиться найвища точка Карпат - гора Говерла, а також такі знамениті гори, як Близнюки і Петрос. Новий Рік на Закарпатті - це сніжна чарівність гір і лісів, море гірськолижних розваг, смачне застілля та знайомство зі старовинними традиціями закарпатського краю. Давайте ж розглянемо основні переваги зимового відпочинку в селищі Ясіня.

Гірськолижні розваги

Новий рік в Ясіні - це справжня зимова пригода в світ морозного гірського повітря та величних лісів. Дане село є досить популярним місцем для гірськолижного катання. Дивно, але гірськолижний сезон тут бере свій початок вже в жовтні, а завершується часом в перші дні літа. Якщо ви побажаєте відправитися на професійні траси, то до ваших послуг долина курорту Драгобрат, який розташований на висоті 1300 метрів над рівнем моря. Дістатися сюди легко на спеціальному транспорті, типовому для Карпат. Бажають покататися безпосередньо в місці відпочинку, тобто в Ясіні, будуть раді 2 місцевим підйомником витягів.

Зручна транспортна розв'язка

Дістатися до Ясіні не складе особливих труднощів. Адже селище має зручну транспортну розв'язку. Вам необхідно доїхати на поїзді або іншому транспорті до міста Івано-Франківськ, звідки до селища ходять маршрутні таксі, автобуси або електрички. Крім того, деякі пасажирські поїзди прямують до станції "Ясіня". Як бачите, Новий рік в Ясіні - це безпроблемної варіант для зимового відпочинку.

Красиві місця і унікальні пам'ятки

Новий рік в даному селищі познайомить вас з найцікавішими місцями та унікальними пам'ятками. Серед них найвищий в Закарпатті водоспад Труфанець (36 м), велична гора Петрос (2020 м над рівнем моря), колоритна Струківська церква, побудована з дерева та відома своїми унікальними іконами. Прогулянки по красивих природних місцях Ясіні доставлять вам грандіозне естетичне задоволення, а свіже морозне повітря та екологічна чистота курорту дозволять оздоровитися і зарядитися бадьорістю на весь рік вперед.

Новорічна програма

У багатьох закладах Ясіні в святкові дні передбачена захоплююча новорічна програма з морем сюрпризів, подарунків та конкурсів. Колоритний інтер'єр ресторанів, тепла домашня атмосфера, багатий закарпатський стіл з достатком смачних м'ясних і рибних страв зроблять ваше свято яскравим і незабутнім. А знайомство з місцевими обрядами та традиціями внесуть в відпочинок ні з чим незрівнянні моменти.

Недороге житло

Одним з важливих переваг відпочинку в Ясіні є наявність безлічі недорогих варіантів для проживання. Готелі Ясіні пропонують затишні номери і котеджі за доступними цінами. Тут часто зупиняються всі бажаючі займатися гірськолижним спортом в довколишніх курортах Буковелі та Драгобраті, дістатися до яких легко і швидко.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Газобетон - альтернатива ...

КОМЕНТАРІ