Клінкерна цегла: Що це таке?

Клінкерна цегла: Що це таке?

09.11.18 17:41 0 1801

Проблему недостатньої стійкості цегли вирішили простим способом - створили клінкерну цеглу ( в народі просто - клінкер). Чим же вона відрізняється від звичайної і якими характеристиками володіє? Про це нам розповість співробітник ТОВ «Компанія ЕОС»: https://www.eos-klinkier.com.ua/ua/catalog/brick_k, на сайті якої безпосередньо можна купити якісну клінкерну цеглу Євротон вітчизняного виробництва.

Клінкерна цегла: Переваги

  • Унікальна технологія виготовлення клінкерної цегли надає їй надзвичайної міцності. Весь секрет полягає в високих температурах спікання. Саме тому клінкер став фаворитом серед всіх видів цегли. Крім того, що він міцний, він до того ж ще і морозостійкий, щільний та зносостійкий. Випробування показують, що клінкер витримує максимальне навантаження і не руйнується під дією кислоти та лугів.
  • Що ще важливо для простого споживача - за клінкерною цеглою дуже просто доглядати. Для цього достатньо скористатися тільки щіткою й водою.
  • Ще одна перевага клінкеру полягає в тому, що він випускається в різноманітних, привабливих формах. Таким чином облицювання будинку клінкером здатне перетворити будь-яку будівлю у витвір мистецтва. Але найчастіше клінкер використовуються не для облицювання, а для мощення доріжок і в якості декоративного елементу для ґанків. Дуже люблять клінкерну цеглу ландшафтні дизайнери. Їх симпатія не викликає подиву, оскільки клінкер випускається в різноманітних формах: круглий, квадратний, клиновидний і т. д. Це дає величезне поле для фантазій і втілення будь-яких ідей. Але не тільки тут можна застосовувати клінкер, без нього не обійдеться жоден водостік, в'їзд у двір, тераса і т. д.
  • Окрім того, клінкерна цегла абсолютно екологічна. Для її виготовлення використовуються тільки глина та вода. Ніякі хімічні добавки в хід не йдуть.
  • Сучасне виробництво надає нам можливість використовувати матову тп глянсову клінкерну цеглу. Її колір ви можете підібрати відповідно до свого смаку та потреб дизайну. Якщо вам потрібен такий колір клінкеру, якого немає в асортименті, його легко можна замовити. Білосніжний, пурпурний, сірий, аквамарин - будь-який колір до вашого розпорядження. Фарбування клінкеру відбувається за простою технологією: на ще необпалену клінкерну цеглу наноситься двошарова фарба, і відразу відпувається випалювання в печі при температурі 1260 градусів по Цельсію.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Чим корисні ЕКО продукти?
Наступна новина: Інтернет-магазин кави — ...

КОМЕНТАРІ