Як вибрати хороший салон краси?

Як вибрати хороший салон краси?

09.11.18 19:05 0 1753

В даний час, незважаючи на той факт, що вибір салонів краси досить широкий, багатьом важко знайти місце, яке б повною мірою задовольняло їх потребам. Яскрава рекламна компанія, об'ємна вивіска, шикарна обстановка - це ще не показник того, що за цією «бравадою» ховається професіоналізм і висока якість сервісу. Ціна також не завжди є орієнтиром. Так як же правильно вибрати салон краси? Про це нам розповість спіробітник найбільшого центру краси в Празі - "BeautyShape" (детальніше читайте тут).

Правила вибору салону краси

Хороший центр краси знайти не просто, особливо в рамках конкретної географічної зони, але спробувати все-таки варто. Бажано прийняти до уваги декілька простих і доступних порад:

  • По-перше, якщо стоїть завдання зробити стильну стрижку, то не варто йти в «перший-ліпший» салон краси. В даному випадку краще прислухатися до думки близьких подруг. Рекомендаціям часто притаманний суб'єктивний характер, але виключення все-таки бувають. По крайней мере, таким чином, можна уникнути салонів, що не відрізняються високою якістю обслуговування.
  • В еру інтернету можна ознайомитися з відгуками відвідувачів за допомогою інтернету. Практично всі хороші салони мають свої сайти. Також можна зареєструватися на спеціалізованих тематичних форумах. Однак тут важливо притримувати одного правила: якщо відгуки носять різко негативний характер, то їм варто вірити лише в тому випадку, якщо вони підкріплені аргументами.
  • Вибирати салон необхідно виходячи зі списку «номінантів», які в більшій мірі відповідають пропонованим критеріям. Іноді для того, щоб зрозуміти наскільки хороший салон, досить просто подзвонити і поспілкуватися з його представником. Якщо співробітник розмовляє ввічливо, докладно розповідає про послуги та їх вартість, вміє вислухати клієнта, задає уточнюючі питання, то це хороший знак.
  • Заключний етап - це візит в салон. Важливо зафіксувати першу емоцію від відвідування, зрозуміти наскільки там комфортно і приємно знаходитися. У салоні повинно бути затишно, незалежно від того сидиш ти в кріслі у майстри або знаходишся в очікуванні. Якщо салон самостійно реалізує косметику, то це великий плюс.

Висновки

Вибір салону - це відповідальне завдання, тому не варто ставитися до неї упереджено. Скориставшись наведеними вище порадами, ви знайдете саме той заклад, який буде вам і по душі, і по гаманцю.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Інтернет-магазин кави — ...
Наступна новина: Як вибрати чоловічий ...

КОМЕНТАРІ