Як вибрати чоловічий годинник?

Як вибрати чоловічий годинник?

09.11.18 22:15 0 2122

В епоху всіляких гаджетів наручний годинник втратив своє первісне призначення і перестав бути необхідністю. Однак слід зазначити, що він залишається аксесуаром «номер один», яким повинен володіти кожен чоловік. На що звернути увагу при виборі годинника та які моделі в тренді цього сезону, нам розповість співробітник інтернет-магазину https://deka.ua, (до речі, 23 листопада в ДЕКА черная пятница, то ж ви зможете придбати якісний годинник за доступною ціною).

Правила вибору чоловічого годинника

Механічний чоловічий годинник - це прекрасний подарунок і розумна інвестиція в свій стиль. За останні 20 років його статус змінився. В недалекому минулому чоловіки носили годинник в якості прикраси, його прийнято було дарувати на свята. Зараз же годинник - це елемент індивідуального стилю чоловіка, один із способів самовираження. Одягнувши його, представники сильної статі, самі того не знаючи, видають свої погляди на життя. Масивний, дорогий, скромний, спортивний, яскравий або блискучий - кожен вибирає свою модель. Якщо вам цікаві технічні параметри, нові можливості або функції, варто глибше розібратися в цій темі. А якщо ви ставитеся до годинника як до аксесуара, слід звернути увагу на зовнішній вигляд і актуальність моделі.

Вибираючи наручний механічний годинник, дотримуйте кількох правил:

  1. Відповідність статусу. Вартість годинника повинна відповідати рівню вашого доходу. Його ціна не повинна бути вищою за вашу місячну зарплату.
  2. Відповідність стилю в одязі. Спортивні моделі - до спортивного стилю, а класичні - до класичного. Наприклад, великий годинник з чорно-білим циферблатом якнайкраще буду виглядати з білою сорочкою та чорним блейзером. Так, для світського виходу, відпустки на морі або занять спортом рекомендується підбирати різні моделі. Залиште затію купити годинник на всі випадки життя!
  3. Функціональність. Якщо ви часто подорожуєте, без індикатора світового часу вам не обійтися. Якщо часто бігаєте та багато займаєтеся фізичною активністю, вибирайте годинник з хронографом або електронну смарт-модель. Визначтеся, що вам необхідно в першу чергу, і вибирайте аксесуар в залежності від необхідних функцій.
  4. Сезонність. Експериментуйте та міняйте годинник в залежності від сезону. Наприклад, взимку носіть шкіряний ремінець, а влітку - більш легкий текстильний. Радимо придбати декількох комплектів змінних ремінців. Для стилю смарт-кежуал такий варіант підійде як не можна краще. Якщо ви шанувальник яскравих речей, вам ідеально підійде кольоровий циферблат.

Модні тенденції чоловічих годинників 2018 року:

  • Концепт. Головна особливість концептуальних моделей - це дизайн. Вони привабливі, оригінальні, підкреслюють індивідуальність та говорять про творче мислення володаря. Часто такий годинник створюється цілими колективами дизайнерів, художників чи архітекторів. У них присутня особлива надфункціональності, ідейний зміст, який виробники закладають у виріб.
  • Мінімалізм. Всі сучасні технічні вишукування заховані в досить маленьких механізмах. Зараз виробники все частіше випускають невеликі тонкі (товщиною від 3 мм) моделі круглої форми. Крім того, однією з яскравих тенденцій став відкритий механізм. Уявіть собі годинник, за роботою якого ви зможете спостерігати в буквальному сенсі!
  • Ретро. Стиль ретро актуальний завжди, але частіше за все такі годинники коштують чимало. Але ви можете спробувати відшукати подібний варіант серед фамільних цінностей. Ознайомтеся з архівами батька або дідуся - можливо, вони зберегли свій іменний годинник.
  • Мілітарі. Можна звернути увагу і на моделі з ремінцями Nato: стиль, запозичений у військових, підходить всім чоловікам без винятку.
  • Смарт. Без гаджетів неможливо уявити сучасний світ. У комбінації з планшетом і смартфоном використовуються смарт-годинники, які можна синхронізувати з усіма своїми пристроями. Це допоможе тримати руку на пульсі часу та встигати робити все вчасно.
  • Сталь. Не можна не згадати ще й моделі зі сталі. Серед таких годинників переважають лаконічні моделі без надмірностей в строгому стилі або стильні багатофункціональні вироби з великим набором можливостей. Вони прекрасно поєднуються як зі спортивним стилем в одязі, так і з класикою.
  • Спорт. Гумові ремені, міцний водонепроникний корпус - такий годинник підходить активним чоловікам, які не уявляють свого життя без фізичного навантаження та спорту. До того ж деякі моделі витримують занурення в воду на глибину до 30 м.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Як вибрати хороший салон ...
Наступна новина: Посол США в Україні ...

КОМЕНТАРІ