До організації дорожнього руху по Чернігову рекомендували кілька змін

До організації дорожнього руху по Чернігову рекомендували кілька змін

10.11.18 10:36 0 650
Постійно діюча комісія з питань безпеки та організації дорожнього руху в місті Чернігові на своєму засіданні 9 листопада визначилася з більш ніж двох десятків питань, що надійшли на її розгляд протягом місяця.

Зокрема, комісія рекомендувала обладнати пішохідний перехід навпроти будинку №2 по вул. Кільцевій, доручила управлінню ЖКГ Чернігівської міської ради розробити комплексну схему руху автотранспорту для мікрорайону Нової Подусівки (з чітким визначенням, де можуть і де не можуть їздити фури), визначилася з рекомендаціями про зміни до організації дорожнього руху на перехресті пр.Миру з вул.В.Чорновола в частині руху по смугах.

Подібні питання надходять у вигляді звернень від окремих громадян, громадських організацій, депутатів міської та районних рад, а також інших міських управлінь. Рішення комісії мають рекомендаційний характер, втім, завжди беруться до уваги.

Протягом 10 днів протокол засідання комісії буде викладений в загальний доступ на веб-порталі Чернігівської міської ради в розділі «Публічна інформація».

Нагадуємо, що віднедавна Чернігівська міська рада на своєму офіційному веб-порталі оприлюднює протоколи засідань усіх створених при ній комісій та робочих груп. Такою є вимога Чернігівського міського голови, викладена ним у розпорядженні від 9 жовтня «Про забезпечення відкритості у роботі комісій та робочих груп».

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Які є види зубних пломб
Наступна новина: Житомирщина: два фермерські ...

КОМЕНТАРІ