Подобова оренда квартир: На що треба звернути увагу?

Подобова оренда квартир: На що треба звернути увагу?

11.11.18 19:22 0 1295

Коли людина подорожує або їде у відрядження, перед нею завжди постає питання: де зупинитись?. Одним з найкращих варіантів є подобова оренда квартир. Чому? Про це ми і поговоримо далі, а розповість нам всі нюанси головний редактор сайту arendaplus.lviv.ua, де безпосередньо можна зняти квартири у Львові, оренда подобово онлайн - це дуже зручно.

Інформація

Якщо Ви вирішили зняти квартиру подобово, то в першу чергу необхідно знайти ріелторів, які працюють саме в цій сфері. Інформацію про них можна дізнатися з інтернет-сайтів, газетних оголошень, рекламних флаєрів і т. д. Не звертайте увагу на оголошення, які написані від руки і розклеєні на стовпах. Також не буде зайвим разом з ріелтором оглянути кілька квартир.

Ціна

Ціни на квартири подобово залежить від району міста, кількості кімнат і умов. Наприклад, трикімнатний люкс в центрі буде коштувати набагато дорожче, чим однокімнатна квартира Економ-класу на окраїні міста. Дешевше співпрацювати не з посередниками, а безпосередньо з орендодавцями. Але не поспішайте радіти, якщо в оголошенні Ви натрапите на дуже низькі ціни. Може бути таке, що власники хочуть легких і швидких грошей - ось і здають власне житло, а самі ночують десь в іншому місці. Хоча, швидше за все, ні про які зручності та санітарні норми в подібних випадках і мови йти не може. Тут діє правило дешевша ціна - нижча якість послуги.

Запах

Це перше на що варто звернути увагу входячи в приміщення - квартира повинна пахнути чистотою. Порядок, свіжа постільна білизна, застелене ліжко - другий пункт. який повинен привернути увагу.

Ріелтори, які поважають своїх клієнтів і піклуються про власний імідж, наводять ідеальну чистоту в орендованих квартирах. Це і ремонт, і меблі, і побутова техніка (телевізор, холодильник, мікрохвильова піч, пральна машина і т. п.), посуд, чиста постільна білизна.

Правила оренди

Паспорт і гроші - обов'язково повинні бути в наявності при поселенні в квартиру, оскільки ріелтори також повинні убезпечити себе від сумнівних клієнтів. Зазвичай, в кредит жити не здають, а паспортні дані необхідні для документації. Наймач квартир зобов'язаний порядно поводитися з сусідами, не шуміти після 22:00, не завдавати шкоди майну, не курити. У проти разі - штраф.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ