Для чого потрібно захисне скло?

Для чого потрібно захисне скло?

11.11.18 21:19 0 1265

Користувач, смартфон або планшет якого хоч раз випадав на підлогу і доводилося нести його в ремонт, знає, що це дуже прикро, а ще й дорого! Щоб пристрій, і сама тендітна його деталь в особі екрану, залишалася під відмінним захистом, необхідно придбати якісне захисне скло.

Ви запитаєте: А чим воно краще плівки? Все просто, у скла більший показник міцності, а точніше - в 3 рази вищий. Якщо щільність плівки 0,3Н, то у скляного протектора цей показник - 0,9Н. До речі, придбати його можна в інтернет-магазині https://holster.com.ua/zashchitnye-stekla/.

Чи розбивається захисне скло?

Скло захисне для смартфонів та планшетів хороше тим, що захищає екран навіть тоді, коли пристрій падає. При цьому не треба переживати, що аксесуар розкришиться, як звичайне скло. Воно загартованого, це щось чарівне слово, яке вказує на підвищену зносостійкість аксесуара.

При некритичному для апарату падінні виникає сітка тріщин, яка забирається цільним пластом, не зашкодивши при цьому самому екрану. Екранне скло сконструйовано за принципом машинних стекол, тому витримує різні неприємності.

Спосіб фіксації аксесуара

Захисне скло на телефон кріпиться за допомогою клейкої основи-підкладки, яка вже нанесена на його поверхню. Чи не доведеться наносити липкий клей і бруднити руки, щоб зафіксувати цей аксесуар. Сама поверхня не те, щоб липка, вона на дотик нагадує силікон.

У наборі може бути покрокова інструкція з поясненням того, як наноситься аксесуар на пристрій. Розписані всі етапи фіксації, і навіть наочно проілюстровані. У мережі є пояснюють відео, на яких експерти розповідають, як здійснити поклейку скла в домашніх умовах.

Головне і золоте правило: перед нанесенням протектора необхідно очистити екран від пилу і вологи, тоді він буде триматися довше.

Яка фактура захисного протектора?

Так як скло щільніше плівки, по фактурі воно буває тільки глянцевим. Такий аксесуар прозорий, відмінно пропускає світло і не спотворює кольори картинки на екрані. На поверхні скла може бути спеціальне покриття: антиблікове, фільтр UV-променів, олеофобним (жировідштовшувальним) покриття.

Крім прозорості, скло ще й тонке, тому майже не змінює габаритів пристрою. Зберігається чутливість сенсора, висока швидкість його реакції на торкання. У скла зазвичай округлені кути, що професіонали називають 3d-технологією.

Такий аксесуар краще, щільніше прилягає до екрану, тому його захист поліпшується. чудовою репутацією користується скло Ultra, яке стане незламною бронею для екрану.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Как выбрать стоматолога?

КОМЕНТАРІ