Чернігів: Владислав Атрошенко подякував працівникам культури за творчість

Чернігів: Владислав Атрошенко подякував працівникам культури за творчість

12.11.18 11:18 0 893
9 листопада, своє професійне свято відзначають працівники культури та майстри народного мистецтва. На урочистості, що проходили в музичній школі №1 імені Стефана Вільконського, завітав чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Вітаючи присутніх з професійним святом, міський голова, подякував керівнику музичної школи №1 Ользі Астаф'євій за позитивні перетворення, які відбуваються у цьому музичному закладі. Він також висловив побажання, щоб якомога більше міських заходів проходили за участю класичних музикантів, щоб мистецтво різними способами більше поширювалося серед людей.

- Як міський голова, в хочу витрачати свій час на розвиток міста, розуміючи, що це місто має майбутнє. Всі ми повинні бути партнерами, наприклад, музикант може бути партнером будівельнику. І це партнерство полягає в тому, що на всіх тих заходах, які проходять у нашому місті, у тих піснях, які виконують виконавці, повинна передаватися любов до нашого міста, - сказав Владислав Атрошенко. – Уся громада повинна об'єднатися навколо однієї мети, і зрозуміти: нас ніде ніхто не чекає, усвідомити: такої перлини, як наш Чернігів, ніде у світі немає. Треба, щоб прості люди, які можливо не знають основ високого мистецтва, через те мистецтво, яке ви несете до них, більше розуміли яке наше місто, яка наша Україна. І тому своєю працєю, своїми розумними рішеннями, своєю відповідальністю люди повинні тут робити собі щастя.

Слова вдячності колегам з управління, директорам та вчителям комунальних закладів, технічному персоналу прозвучали також і від начальника управління культури та туризму міської ради Олександра Шевчука.

Міський голова урочисто вручив відзнаки Чернігівської міської ради та державну нагороду Олені Товпеко, якій Указом Президента України за значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм присвоєно звання «Заслужений працівник культури України». Олена Товпеко - викладач Чернігівської музичної школи № 1 ім.С.Вільконського, керує зразковим ансамблем бандуристів "Соколики", який має багато відзнак різного рівня.

За вагомий особистий внесок у розвиток культурної сфери міста Чернігова та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва» Почесною грамотою Чернігівської міської ради та виконавчого комітету нагороджена Даневич Анна Олександрівна, помічник директора з юридичних питань комунального підприємства «Міський Палац культури імені В'ячеслава Радченка» Чернігівської міської ради.

Подяка Чернігівського міського голови оголошена:

- Горенко Тетяні Олексіївні, викладачу по класу фортепіано, концертмейстеру комунального позашкільного навчального закладу «Чернігівська міська школа мистецтв»;

- Гуревичу Вадиму Аркадієвичу, директору комунального клубного закладу «Палац культури художньої творчості дітей, юнацтва та молоді» Чернігівської міської ради;

- Нікандровій Марині Вікторівні, заступнику директора з навчально-виховної роботи комунального позашкільного навчального закладу «Чернігівська музична школа № 1 ім.С.Вільконського»;

- Пухальській Христині Олександрівні, учениці 3-го класу відділу струнно-смичкових інструментів комунального позашкільного навчального закладу «Чернігівська музична школа № 2 ім.Є.Богословського»;

- Рибиній-Ткач Марії Юріївні, директору комунального позашкільного навчального закладу «Чернігівська дитяча художня школа».

Цього вечора музичні вітання прозвучали від квінтету викладачів Чернігівської музичної школи № 2 ім.Є.Богословського, тріо бандуристок «Полісянка» Чернігівської музичної школи № 1 ім.С.Вільконського, лауреатів міжнародних та всеукраїнських конкурсів та вихованців Чернігівської міської школи мистецтв.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ