У Житомирі привітали працівників культури та мистецтва області.

У Житомирі привітали працівників культури та мистецтва області.

12.11.18 12:02 0 838
Найкращі побажання та щирі слова вітань отримали працівники культури та майстрів народного мистецтва Житомирщини, які святкують своє професійне свято.

Урочисті заходи до Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва пройшли 9 листопада у Житомирській обласній філармонії ім. С.Ріхтера.

— «Від імені голови ОДА Ігоря Гундича вітаю вас із професійним святом. Ви ті, хто своєю працею та життєвою позицією, веде нашу націю до щасливого майбутнього. Ви щодня будуєте – цеглина за цеглиною – нашу національну свідомість та ідентичність. Я бажаю усім на цьому шляху сили, наснаги, доброго здоров'я та Божого благословіння. Зі святом!», – привітав присутніх заступник голови ОДА Ярослав Лагута.

Під час свята Ярослав Лагута із заступником голови облради Максимом Вілівчуком нагородили переможців конкурсу «Краща книга року – 2018». А також вручили медалі та посвідчення імені І. Огієнка письменникам та діячам Житомирщини – Григорію Цимбалюку, Анатолію Сірику, Миколі Бутковському, Марії Масловській.

— Слова щирих вітань у відеозверненні адресувала колегам начальник управління культури та туризму ОДА Тетяна Парфентієва: «Я щиро бажаю вам оптимізму та не втрачати віру у світле майбутнє. Аби ми разом рухались далі та робили цей світ прекраснішим, культурним та перспективним».

Від голови Житомирської ОДА Ігоря Гундича працівники культури отримали відзнаки.

До привітань долучилась депутат облради Олена Галагуза, яка відзначила талановиту молодь Житомирщини – переможців конкурсу «Нові імена України».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільщина розширяє ...
Наступна новина: У Житомирі відзначили ...

КОМЕНТАРІ