Автобагажники Thule: Надійність і естетика

Автобагажники Thule: Надійність і естетика

12.11.18 17:49 0 1395

Компанія Thule виробляє автомобільні багажники більше 50 років. Перший багажник був випущений в 1960-х роках. Устаткування шведської компанії здатне забезпечити надійне транспортування практично будь-якого вантажу. Для цього роблять автобокси різної вантажопідйомності і обсягу, кріплення для лиж, велосипедів, водного спорядження, сноубордів, автобокси для транспортування труб, ланцюги проти ковзання, різні фіксатори і кріплення.

Переваги автобагажників Thule

Автобагажники Thule відрізняються надійністю кріплень, естетичним виглядом, якістю матеріалів. Такі багажники здатні не тільки перевозити вантаж, надійно зберігаючи його цілісність, але і додати родзинку зовнішньому вигляду автомобіля. А аеродинамічні форми багажників забезпечують комфорт пересування навіть на досить високих швидкостях. Хоча виробники рекомендують не перевищувати поріг в 120 км / ч.

Основні плюси:

  • Універсальні моделі багажників можна встановити на всі типи автомобілів.
  • Всі несучі елементи багажної системи виготовляють з оцинкованої сталі, яка потім покривається термопластиком.
  • Всі елементи, які стикаються з поверхнею автомобіля, покриті якісним пластиком або гумовим ущільненням, тому багажник не зашкодить корпус автомобіля.
  • Всі елементи багажника здатні витримати навантаження, що перевищує заявлену в два рази. Все багажники тестуються.
  • Вантажні бокси комплектуються «крабами», які щільно охоплюють дуги. Це технологія «Power-Grip» - найбільш зручна запатентована система кріплення боксу до поперечок. Установка боксу здійснюється за секунди. Чотири кріплення вільно переміщаються по спеціальних пазах, забезпечуючи легку установку боксу на дуги з різною відстанню.
  • Всі елементи багажної системи: базовий багажник, Автобокс, велокріплення і т. Д. Можуть бути об'єднані в систему єдиного ключа, що дозволяє користуватися одним ключем, а не не носити з собою в'язку.
  • При зміні авто елементи багажної системи можна буде застосувати на новому автомобілі, оскільки більшість елементів багажника є взаємозамінними.
  • Високі аеродинамічні властивості забезпечують не тільки обтічна форма боксів і поперечок, а й додаткові елементи: поздовжні жолоби, спойлери, які мінімізують опір повітря, а відповідно знижують рівень шуму і вібрації.
  • Система «Dual Force» забезпечує полегшене відкриття Автобокс.

Багажники Thule заслужили своє звання лідера продажів.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Какие бывают краски для ...
Наступна новина: Ремонте квартиры от ...

КОМЕНТАРІ