Як вибрати музичну школу і не помилитися?

Як вибрати музичну школу і не помилитися?

12.11.18 19:51 0 1794

В даний час багато батьків хотіли б, щоб їх дитина займалася музикою. Це не тільки сприяє розкриттю її талантів, а й благотворно позначається на особистісному розвитку. В цьому випадку можна знайти для дитини репетитора, або віддати його в музичну школу. Найчастіше вибір падає на другий варіант. Тоді виникає наступне питання - якій музичній школі віддати перевагу? Про це нам розповість співробітник школи мистецтв для дітей та дорослих "Соломрія" (до речі, тут безпосередньо можна навчитись співати та грати на музичних інструментах).

У подібній ситуації можна керуватися наступними критеріями:

1. Наявність в музичній школі різних програм і курсів.

Зрозуміло, якщо ви хочете, щоб ваша дитина освоїла техніку гри на фортепіано, то підібрати навчальний центр не складе великих труднощів. А ось якби вам хотілося, щоб він грав, наприклад, на тромбоні, то тут доведеться постаратися, тому що далеко не всі музичні школи ведуть набір в групи на подібні заняття, так як попит на навчання грі на деяких музичних інструментах невеликий. Крім того, в багатопрофільній музичній школі дитина зможе спробувати грати на різних музичних інструментах і визначитися, що йому ближче. Буває так, що спочатку малюк хотів освоїти фортепіано, а потім зрозумів, що йому більше подобається грати на гітарі.

2. Можливість ознайомитися з викладацьким складом і рівнем їх кваліфікації.


Результати занять безпосередньо залежать від навичок викладача, його вміння знайти підхід до будь-якого учня і мотивувати його на нові звершення. Викладачі повинні вміти працювати з дітьми, мати здатність прищепити учням любов до музики. Найкраще, якщо педагог, крім профільного музичної освіти і педагогічного досвіду, також має досвід виступів на сцені.

3. Розташування музичної школи.


Зручніше за все, якщо навчальний центр знаходиться недалеко від будинку, або до нього легко добиратися на громадському транспорті.

4. Гнучкий підхід.

Найкраще, якщо в музичній школі будуть проводитися заняття як в групах в залежності від віку та рівня підготовки учнів, так і в індивідуальному порядку, як для початківців, так і для продовжують учнів.

5. Якість музичної освіти.

Дуже важливо отримати інформацію про якість музичної освіти. Напевно, в навчальному центрі вдасться побачити нагороди і різні сертифікати, відгуки учнів, фото і відеоматеріали з проведених концертів, здатні підтвердити рівень установи та викладацького складу

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Ремонте квартиры от ...
Наступна новина: Какие койлы легче всего ...

КОМЕНТАРІ