Меблі на замовлення: Переваги та особливості

Меблі на замовлення: Переваги та особливості

13.11.18 18:09 0 786

Стандартні меблі потрібні для будь-якого приміщення: від житлових кімнат до складів, холів, прийомних. Як відомо, більшу частину обстановки зазвичай становлять саме корпусні меблі. Величезна кількість магазинів пропонують чудові типові проекти на будь-який смак, але ж буває й так, що нічого не підходить особисто вам через особливості приміщення (занадто велика або дуже маленька кімната), нестандартного планування, врешті-решт просто через бажання мати незвичайні меблі.

Добре, що завдяки розвитку сучасного меблевого виробництва ви можете реалізувати будь-яку, навіть саму божевільну ідею. Для цього і існують корпусні меблі на замовлення. Той же самий комп'ютерний стіл можна зробити абсолютно неповторним, придумати такий дизайн, якого більше немає ні у кого на світі. Або замовити оригінальну систему стелажів, від якої будуть приходити в захват ваші гості. Далі, ми розглянемо основні переваги меблів на змовлення, а розповість нам про це співробітник інтернет-площадки https://stroymart.net.ua (до речі, тут безпосередньо можна замовити їх за доступною ціною).

Основні "+" перваги меблі на замовлення

Плюсів у таких меблів є дуже багато, і вони безсумнівні: кожна поличка знатиме своє призначення, нічого зайвого і дратуючого, все буде так, як зручно саме вам. Звучить чудово! Так чому ж тоді споживачі частіше купують саме типові модулі? Дуже просто. Меблі під замовлення значно дорожчі стандартних моделей. І це не примха виробників.

Над зразками, які ми бачимо в барвистих каталогах, працювали кілька фахівців, які розрахували оптимальний розкрій матеріалу, визначили точні розміри та комплектацію, яка підійде більшості покупців, а також створили приємний для ока дизайн. Ви і ще безліч покупців разом оплачуєте роботу всіх цих людей, і в підсумку кожному з вас конкретний шафа або комод обходиться дешевше. Завдяки тому, що такі меблі виробляються цілими серіями, трудовитрати на них менші. Можна навіть підібрати такий матеріал, щоб він ідеально повторював за кольором ваше улюблене офісне крісло.

Інша справа - це індивідуальне замовлення. Ви запросто можете намалювати на папірці своє бачення майбутньої стінки у вітальню. Але щоб реалізувати ваші ідеї, потрібен фахівець, який зробить виміри та підготує професійний проект, в якому закладені ваші уподобання й при цьому розраховані ребра жорсткості, враховані умови експлуатації та навантаження на окремі деталі. Потім частини каркаса полиць і шаф треба буде оптимально розмістити по листу ЛДСП.

І тільки потім вже обробити кромки та зібрати у вас вдома. Копітка ручна робота над вашим проектом вимагає додаткового часу. Так що виготовлення меблів за індивідуальним замовленням може зайняти до 2 місяців.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Преимущества изоляции ...
Наступна новина: Ипотечный кредит во время ...

КОМЕНТАРІ