Заколка-невидимка: Що ми про неї знаємо?

Заколка-невидимка: Що ми про неї знаємо?

13.11.18 19:36 0 988

Немає такої жінки, яка хоча б хоч раз не використовувала в своїх зачісках заколку-невидимку. Здавалося б, що нового може бути в такій шпильці, адже ми про неї знаємо все, що потрібно. Сама назва такої мініатюрної заколки говорить про те, що її не повинні бачити в волоссі.

Але це стосується тільки найпростіших варіантів. Зараз існує величезна кількість моделей, які прикрашені різними каменями, стразами, намистинами та шклярусом. Ще більше в невидимках квітів та додаткових прикрас. Особливо популярні такі заколки серед дівчаток. До речі, якщо вам потрібні якісні заколки-неввидимки, то за досутною ціною їх можна придбати ось тут.

Деякі здивуються, але для того щоб невидимки надійно закріпили зачіску, їх потрібно надягати хвилястою стороною вниз. Так вони фіксуються набагато надійніше і практично непомітні на гладкому волоссі. Якщо ж ваше волосся хвилясте, то можна використовувати невидимку хвилястою стороною вниз. Тут все суто індивідуально.

При виборі нової невидимки потрібно обов'язково дивитися на те, наскільки вона безпечна для вашого волосся. Ні з внутрішньої сторони, ні зовні не повинно бути ніяких гострих зазубрин або відколів, так як рване волосся і подряпини на шкірі голови - це не те, що чекає жінка від красивої зачіски.

При виборі невидимки потрібно перевірити, наскільки міцним є метал. Якщо дві половинки розкриті, то вони повинні зімкнутися в початковому положенні. Якщо ж цього не відбувається, заколка неякісна.

Заколка-невидимка може використовуватися для створення дуже незвичайних зачісок. Це може бути корона з коси, скріпленої невидимками, фіксація «холодної хвилі» і «бублика» з пучка волосся. Щоб невидимка довше трималася, її можна попередньо збризнути лаком. Вона міцніше сяде на зачісці та намертво зафіксує її. Також заколка буде набагато міцніше триматися, якщо перед фіксацією виконати невелике розчісування.

При створенні зачісок необхідно користуватися відповідними засобами для догляду за волоссям. Щоб підібрати потрібні засоби, можна проконсультуватися у фахівця або почитати відгуки в інтернеті.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Розетка з таймером Feron ТМ ...

КОМЕНТАРІ