Розетка з таймером Feron ТМ 22

Розетка з таймером Feron ТМ 22

13.11.18 19:59 0 998

Розетки з таймером призначені для включення приладу в заданий час. Feron ТМ 22 може мати різні програми по днях тижня, тому вона називається тижнева. 1 раз, задавши потрібний цикл включень, ви можете не змінювати його роками. Часто застосовується для завдання часу роботи бойлерів, обігрівачів, ламп, насосів, компресорів і вентиляторів. До речі, придабити Feron ТМ 22 можна в інтернет-магазині https://hramtsova.com.ua/.

У чому вигода?

За невеликі гроші ви автоматизуєте свій побут без будь-якого монтажу, змін проводки або інших складних процедур. Ви тепер можете поїхати на вихідні з дому та знати, що у вас буде автоматично включений полив в саду, витяжка в підвалі, світло для домашніх тварин або вуличне освітлення.

За допомогою електронної розетки з таймером, Ви можете управляти електрообігрівачем так, щоб він включився за годину до вашого пробудження, вимкнувся, коли ви йдете на роботу, і знову включився перед вашим поверненням. Це суттєво економить електроспоживання вашого будинку. Схожу програму ви можете встановити на бойлер, щоб він грів воду тільки з 19 до 22 годин, а весь інший час був вимкнений.

Приклад поширених завдань, з якими легко впорається розетка ТМ22:

  • Включити витяжку на 1 хвилину 1 раз в день.
  • Включати бойлер вранці, вимикати ввечері, так кожен день.
  • Включити насос на полив з 5 до 6 ранку.
  • Включати вуличний ліхтар тільки по буднях з 21:00 до 6:00.
  • Включити опалювальну батарею потужністю 2 КВт по буднях з 5:30 до 7:00 і з 17:00 до 23:00, а у вихідні - з 8:00 до 23:00.
  • Відключити пристрій на 1 хвилину раз на добу (перезавантаження світча).
  • Вмикати світло в кімнаті випадковим чином, імітуючи присутність господарів.

Feron ТМ22 - це найпопулярніша, серед електронних моделей. Причини цього: зручна програма для установки таймерів, великий дисплей, висока надійність, малі габарити, прийнятна ціна і наявність позитивних відгуків. У розетці є вбудований акумулятор, тому програма не збивається, якщо відключили світло. Для більшості завдань у вашому домі вам підійде саме ця модель

Якщо у вас двухтарифні лічильник, то вам обов'язково потрібні розетки таймери, які будуть включати обігрівачі і бойлер вночі, коли тариф найнижчий і відключати днем, коли ціна за електроенергію висока.

8 причин купити електронний таймер:

  1. Ви зможете управляти нагрівальними приладами: бойлерами, електробатареямі, конвекторами, котлами.
  2. Вам буде легко автоматизувати включення вивісок, лайтбоксів, підсвічування саду.
  3. Виїхавши на довгий час з дому, ви зможете імітувати присутність господарів, періодично включаючи і вимикаючи світло.
  4. Вимикайте побутову техніку (телевізор, DVD, тюнер) від мережі в нічний час. Таким чином ви не тільки економите, але і оберігає техніку від нічних перепадів напруги.
  5. Автоматизуйте включення світла, вентиляції та обігріву в вашому акваріумі або тераріумі.
  6. За допомогою електронної розетки таймера ви можете виставити періодичну вентиляцію в підвалі або гаражі.
  7. Розетка з таймером дуже корисна в сільському господарстві. Вона може включати світло і полив в теплиці або саду. Це економить ваші час і гроші.
  8. Є хитрі способи збільшити швидкість набору маси курей і свиней, якщо використовувати циклічне включення-виключення світла за розкладом.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Заколка-невидимка: Що ми ...
Наступна новина: Как выбрать правильные ...

КОМЕНТАРІ