На Житомирщині реалізується 35 проектів за кошти ДФРР

На Житомирщині реалізується 35 проектів за кошти ДФРР

14.11.18 12:59 0 589
На Житомирщині у цьому році реалізується 35 проектів за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку. Повністю завершені – 3 проекти.

Про це повідомляють у департаменті регіонального розвитку ОДА.

Для реалізації проектів ДФРР у Житомирській області в липні цього року розподілили 218 млн грн. Серед об'єктів – садочки, школи, спортивні, медичні та культурні проекти – як перехідні проекти з минулого року, так і нові.

Повністю будівельні роботи завершили у Житомирській міській гімназії №3, будинку дитячої творчості у Коростишеві та у Центрі вертебрології.

На 32 об'єктах ведуться будівельні роботи, з них 12 проектів – перехідні на наступний рік.

Активно підрядники працюють на масштабних проектах Житомирщини – Центральному стадіоні «Полісся», термосанація будівлі обласного онкологічного диспансеру, облаштування плавального басейну в молодіжно-спортивному комплексі «Юність» (смт Ємільчино) та інші.

Продовжують влаштовувати Новий освітній простір у Гришковецькій та Романівській гімназіях, а також у Високівській школі об'єднаної громади.

Цьогоріч реалізація проектів на Житомирщині за кошти ДФРР передбачає співфінасування місцевих бюджетів – від 20% до 40% вартості реконструкції об'єктів.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Что изменить,чтобы кухня ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ