Огляд портативних колонок JBL Charge

Огляд портативних колонок JBL Charge

14.11.18 02:22 0 1528

В даному огляді портативних колонок ми розглянемо модель JBL Charge. Інші портативні колонки і міні акустика цього виробника дуже добре себе зарекомендували. Тому можна стверджувати, що і ці міні динаміки знайдуть своїх поціновувачів (до речі, придбати JBL Charge за доступною ціною можна на сайті).

JBL Charge - одна з нових і дуже привабливих моделей бездротової акустики. Її ергономічний дизайн і багатофункціональність завоювали прихильність велосипедистів, любителів подорожей і відпочинку на природі. Ця портативна bluetooth колонка призначена для відтворення звуків на відкритому повітрі і одночасної підзарядки різноманітних гаджетів.

Технічні характеристики

  • Потужність динаміків: 2 штуки по 5 Ватт кожен. Всі власники відзначають дивовижну гучність звуку для колонки настільки компактних розмірів.
  • Діапазон частот: 150 ¬- 20 000 Гц. Дозволяє слухати найрізноманітнішу музику.
  • Ємність акумулятора: 6000 мАг. Це міні колонки з акумулятором великої місткості, що дозволяє заряджати від них навіть планшет.
  • Параметри: 74 мм х 74 мм х 175 мм. Легко поміщається навіть в дамську сумочку, не кажучи вже про кишені куртки.
  • Форма. Циліндр - ідеальна портативна колонка для велосипеда, відмінно розміщується в кріпленні для фляги.
  • Спосіб зв'язку. Це портативна акустика Bluetooth, також можна підключати до пристроїв через кабель EDR.
  • Діяльність роботи становить близько 30 метрів на відкритому просторі. При використанні в приміщенні, гранична дальність зменшується через наявність перегородок.
  • Зарядка від стандартного роз'єму USB дозволяє зарядити колонку навіть в гостях.

Дизайн

Ця портативна колонка, завдяки своїй формі і прогумованим вставкам на корпусі, чудово закріплюється на рамі велосипеда, дозволяючи спортсмену довгі години насолоджуватися улюбленою музикою. Міні колонки JBL Charge випускаються в декількох колірних варіантах: чорному, сірому, зеленому і блакитному. Можна стверджувати, що робота дизайнерів гідна похвали - міні колонки виглядають свіжо і сучасно.

Конструкція

Корпус міні колонки Bluetooth виконаний з якісного, приємного на дотик пластика. Всі стики компонентів щільні, з гумовими ущільнювачами. На одному з торців і на боці розміщені гумові ніжки, так як передбачено розташування портативних колонок під час роботи як вертикально, так і горизонтально. Роз'єми на протилежному торці прикриваються акуратною гумовою заглушкою.

Кнопки управління досить великі і помітні, щоб бути зручними. При бажанні Ви можете регулювати гучність навіть під час руху. Управління просте і інтуїтивно зрозуміле. Металева сітка, що прикриває динаміки цієї міні блютуз колонки, забезпечує їм надійний захист від механічних впливів і потрапляння сміття.

Враження від використання

При першій же спробі використання портативний міні динамік дивно швидко підключається до основного пристрою. Якість відтворення звуку відповідає заявленому виробником. Гучність з самого початку просто вражає. На дачі можна слухати музику в будь-якому куточку ділянки, залишивши міні акустику всередині будиночка. У нижній частині міні колонок розташований пасивний сабвуфер, який забезпечує вражаючі баси, можливо навіть кращі в своєму класі пристроїв.

На відстані ближче 3 метрів звук може спотворюватися, тому краще розмістити її трохи на віддалі - гучність дозволяє. Вплив на якість звучання багатодітній родині і стіни, тому бажано розміщувати міні акустику в області прямої видимості. Навіть без використання спеціальних налаштувань еквалайзера міні колонка забезпечує якість звуку, яке задовольнить будь-якого меломана. Це кращі портативні колонки для прослуховування року і іншою гучною і активної музики. Яскраве підсвічування дозволяє легко знайти колонку в темряві.

Переваги

Можна виділити цілий ряд переваг JBL Charge, які вигідно виділяють її в категорії портативна акустика серед конкурентів аналогічної вартості:

  1. Дуже гучний звук. Ці потужні портативні колонки легко допоможуть закотити гучну вечірку на пляжі.
  2. Компактні розміри. Це оцінили не тільки велосипедисти, але і всі, хто користувався цим пристроєм поза домом.
  3. Приємний зовнішній вигляд. Можна знайти підходящий варіант для гармонії з основною екіпіровкою. Наприклад, підібрати за кольором до велосипеда або рюкзаку.
  4. Можливість підзарядки сторонніх пристроїв. Їжа на винос для улюблених гаджетів - це чи не основний параметр, через якого любителі відпочивати на природі вирішують купити саме портативні колонки JBL Charge.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Як вибрати корм для ...
Наступна новина: В Тернополі звернення ...

КОМЕНТАРІ