Прикраси з срібла з золотом

Прикраси з срібла з золотом

14.11.18 15:27 0 863

Срібло з золотими вставками нерідко використовується в ювелірному бізнесі. Комбінація цих двох дорогоцінних металів дозволяє виготовити унікальний, вишуканий і доступний за вартістю виріб. До речі, придбати такі прикраси можна в інтернет-магазині https://shkatulka.org/.

Переваги прикрас зі срібла з золотими вставками

За зовнішнім виглядом прикраси зі срібла з золотими накладками НЕ відрізняються від чисто золотих, а легка вага срібла дозволяє робити з цього металу масивні вироби. Для створення привабливого поверхні прикрас срібло покривають золота не нижче 585 проби повністю або частково в залежності від дизайнерської задумки.

Поєднання дорогоцінних металів використовується при виготовленні кілець, сережок, портсигарів, браслетів годин, ожерелові і кольє. У колекції кожного модного будинку зі світовим ім'ям присутні вироби з срібла з золотими накладками як для чоловіків, так і для жінок. Багато голлівудських зірок є шанувальниками подібних прикрас: Джонні Депп, Ліндсі Лохан і Джесіка Альба обожнюють позувати на камеру з шикарним позолоченим кільцем на пальці.

Прикраси з поєднаних між собою дорогоцінних металів красиві, оригінальний і незабутній, а невисока вартість перетворює їх в доступне для кожного поціновувача прекрасного прикраса. Стильні вироби з двох компонентів ідеально вписуються в діловий стиль для щоденного використання і підходять для створення чарівних образа на святковий вечір або побачення.

Різноманітність прикрас із золотими вставками

Прикраси з срібла з золотом виготовляють виключно з дорогоцінних металів або доповнюють вироби різнокольоровими великими або дрібними каменями. За допомогою різнокольорових каменів на поверхні металу створюються гармонійні композиції, що вражають красою.

Сяючі сережки, кільця, кольє і гарнітури подобаються всім жінкам без виключення. А чоловіки нерідко зупиняють свій вибір на солідних ланцюжках з нательними хрестами або на презентабельних перснях.

Срібло з золотом - відмінний варіант для подарунка на будь-яке торжество. Блискучі вироби підкреслено елегантність і доповнять образ.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ