Медична лабораторія Діла: Аналізи для всієї родини

Медична лабораторія Діла: Аналізи для всієї родини

14.11.18 20:44 0 1809

Лікування захворювань буде ефективним тільки тоді, коли вони точно діагностовано. Ще одним фактором, що впливає на ефективність, є терміновість діагностичних заходів. Здоров'я не терпить зволікань. Якщо воно підірвано, про його відновлення необхідно подбати якомога швидше.

Основним методом медичної діагностики є лабораторні дослідження. Сьогодні з їх допомогою можна виявити захворювання навіть тоді, коли воно ще не проявило себе симптомами. Точність результатів аналізів забезпечує сучасне аналітичне обладнання.

В Україні найкраще аналітичне обладнання застосовують в Медичній лабораторії "Діла": ttps://dila.ua/.

Аналізи

Сучасні аналітичні апарати при правильному застосуванні здатні творити чудеса і гранично точно показувати всі патології, які є в організмі обстежуваного. Часто лікар, який отримав результати аналізів, може впевнено призначати лікування, так як у нього не залишилося питань.

У Лабораторії "Діла" прагнуть до того, щоб результати аналізів були достовірними. Цьому сприяє контроль декількох рівнів, що дає гарантію того, що всі показники, зазначені в результатах, вірні.

Лабораторія регулярно оновлює аналітичну базу, закуповуючи нове обладнання. Використовуються тільки високоякісні перевірені реактиви та реагенти. Пацієнтів обслуговують досвідчені й уважні медсестри високих кваліфікаційних рівнів.

Комфорт для пацієнтів

Медична установа "Діла" повністю розраховане на сучасного пацієнта, який, незважаючи на захворювання, часто продовжує працювати. Переваги медустанови в тому, що:

  • його графік налаштований на зручність пацієнтів;
  • проводиться більше 500 видів лабораторних досліджень біологічного матеріалу;
  • всі тести виконуватися в терміновому порядку;
  • можна замовити дослідження на основі біоматеріалу, що залишився і ще місяць зберігається в лабораторії в спеціальних умовах;
  • можливість здачі аналізів на дому;
  • можливість отримати професійну консультацію і т. д.

Особливо уважно в Лабораторії ставляться до дітей

Дітям складно пояснити, навіщо у них беруть кров та інші аналізи. Вони не настільки терплячі, як дорослі і вимагають до себе більше уваги. У медичній лабораторії "Діла" кожен пацієнт може розраховувати на індивідуальний підхід, до дітей ставляться так, щоб вони відчували себе героями і нічого не боялися. Малюків приймають без черги.

У зоні очікування вони отримують розмальовки і олівці, щоб відволіктися і розважитися. Після здачі аналізів малюки отримують грамоту «За сміливість». Всюди їх зустрічають з усмішками і увагою. З ними охоче спілкуються і допомагають подолати психологічний бар'єр, пов'язаний зі страхом перебування в незнайомому місці.

Переваги

Лабораторія "Діла" - це сучасний медичний заклад, в якому чітко дотримуються права пацієнтів. Звернулися в "Ділу" можуть розраховувати на повну конфіденційність.

Результати аналізів можна отримати найбільш зручним способом: особисто, інтернет, факс або пошта. За бажанням пацієнта результати можуть бути перекладені на російську або англійську мову. Дублікати результатів зберігаються в архіві лабораторії.

Важливою перевагою лабораторії є її зручне місце розташування, а також прийнятні ціни. У "Ділу" звертаються жителі всіх великий міст. Висока якість і терміновість проведених досліджень є гарантією швидкого та повного лікування більшості пацієнтів, які звернулися.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Шкіряна красива сумка з ...

КОМЕНТАРІ