Бренд Luposan: Що потрібно знати?

Бренд Luposan: Що потрібно знати?

14.11.18 22:47 0 1946

Компанія Luposan (завод Markus Mühle) - це німецьке сімейне підприємство з піввіковою історією, справжній піонер ринку натурального харчування для тварин в Європі. Тільки в 21 столітті стало трендом використовувати «натуральні», «біо», «органічні» продукти, що вже неабияк набило оскому споживачам. У Luposan - це не данина моді, не бізнес-стратегія, а філософія творця - Джозефа Ольбертс, що до наших днів ретельно підтримується працівниками компанії.

Завод Markus Mühle створює їжу з повагою до видової приналежності. Назва компанії "Luposan" перекладається означає «син вовка», що підкреслює бачення собак розробниками. Адже сучасні собаки є нащадками вовків і на 99 % мають схожі гени. Тому, продукція Luposan створена з урахуванням дієтичного режиму вовків і поправкою на потреби наших одомашнених улюбленців.

Luposan повністю забезпечує Вашого вихованця «від носа до хвоста»:

  • По-перше, це сухі корми: Lupo Natural з м'ясом швейцарської курки, гіпоалергенні корми Lupo Sensitiv (2 види, які можна придбати в інтернет-магазині https://luposan.com.ua/lupo-sensitiv/).
  • По-друге, бувають моменти в житті собаки, коли навіть краще харчування не дає їй всього необхідного. Для цього Luposan пропонує відмінні БАДи: GelenkKraft - для зміцнення опорно-рухового апарату, Plaquex - для ротової гігієни, Lupocox-GRA Senior - для підтримки літніх собак, LupoDerm - для здорової шерсті, Cardiovan - при хворобах серця, а ще мультивітаміни KrauterKraft, чистий лососевий жир і біотин.
  • По-третє, це природний захист від ектопаразитів - Zeckweg і від кліщів - Lupo Zeck.

Зверніть також увагу на інші корми Markus-Mühle з вишуканою рецептурою:

  1. серія Black Angus з яловичиною (3 види з огляду на вікові особливості);
  2. серія NaturNah з домашньої куркою (2 види з огляду на розмір вихованця);
  3. а також корми - Weiderlamm з ягням і Rotwild Hirsch з олениною.

Високоякісні, перевірені інгредієнти м'яко обробляються при низькій температурі (не вище 45  С), без екструзії, тому всі вітаміни, білки та мінерали не руйнуються, а смак і аромат продукту залишаються.

Умовним "мінусом" кормів Luposan є термін зберігання - оскільки в кормах не використовують хімічних консервантів і, з огляду на спосіб приготування, корм зберігається не більше 6-8 місяців.

Виробничі потужності Markus Mühle знаходяться в німецькому містечку Лангенхаген, для роботи використовується власна гідроелектростанція - а це мінус 800 т викиду в атмосферу парникових газів щорічно, що ще раз свідчить про відповідальне ставлення до природи не тільки в красивих слоганах, а й на ділі.

Висновки

Принцип компанії: мінімум інвестицій в рекламу, максимум - в нові технології та поліпшення якості, виявився більш ніж дієвим. Сьогодні товари бренду широко відомі завдяки рекомендаціям покупців. Партнерами Люпосан стає все більше компаній - товари експортуються в 12 країн, включно з Україною - тому можете бути впевнені, що отримаєте оригінальну продукцію, а не підробку!

Спробуйте корми та добавки Люпосан і Ваші улюбленці стануть «ближчими до матері - природи»!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Як вибрати шафу-купе?

КОМЕНТАРІ