В Житомирській області молоді батьки відмічають,що їм подобаються пакунки малюка

В Житомирській області молоді батьки відмічають,що їм подобаються пакунки малюка

16.11.18 11:15 0 597
Пакунки малюка від вересня цього року видають батькам новонароджених жителів області. Загалом до Житомирщини від Міністерства соціальної політики вже надійшли 2920 таких пакунків з речами першої необхідності для немовлят.

Ще 434 пакунки малюка область отримала 13 листопада. Загалом від Міністерства соціальної політики вже надійшли 2920 пакунків маляти для новонароджених Житомирщини. За повідомленням Головного управління статистики в Житомирській області, у вересні на Житомирщині народилося 860 дітей, а у жовтні - 975 дітей.

Усі пакунки малюка, що надходять до області, розподіляються між районами та направляються до 19 пологових відділень Житомирщини. Там при виписці з дитиною батьки отримують ці комплекти речей для немовля.

Нагадаємо, що кожен новонароджений в області з 1 вересня 2018 року повинен отримати пакунок малюка, який видається батькам в якості разової безкоштовної натуральної соціальної допомоги. У пакунку 25 речей необхідних при народженні дитини, а також інформаційні буклети для батьків по догляду за немовлям.

Молоді батьки з Житомира Олександр та Крістіна Обідовські відмічають, що пакунок малюка їм сподобався і ці речі будуть використовувати у догляді за своїм новонародженим сином.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Степан Барна під час ...
Наступна новина: В Житомирській області МОН ...

КОМЕНТАРІ