У чому переваги архітектурної плівки?

У чому переваги архітектурної плівки?

17.11.18 02:11 0 1635

Тонування успішно знаходить своє застосування не тільки в транспортній сфері, а й в архітектурній. Плівка, нанесена на вікно будівлі, прекрасно захистить знаходяться в приміщенні людей від небажаних ультрафіолетових променів, пропускаючи в залежності від своєї структури частина або весь обсяг денного світла. Вона забезпечує односторонню провідність, тобто Ви будете бачити все, що відбувається зовні, але самі будете захищені від цікавих поглядів. Особливо актуальна ця властивість плівки для офісних приміщень, які знаходяться на одному з нижніх поверхів.

Нанісши плівку на вікна будівлі, які розташовується близько проїжджої частини з постійним рухом, Ви зможете в рази підвищити шумоізоляцію в приміщенні. До того ж взимку, коли різкі перепади температур і холоду призводять до того, що вікна часто запотівають, Ви зможете оцінити ще одну корисну властивість архітектурної плівки - прекрасну термостійкість. До речі, придбати її можна перейшовши по посиланню.

Архітектурна плівка найчастіше складається з декількох шарів. Один з них представлений спеціальної клеїться поверхнею, яка дозволяє плівці міцно закріпитися на вікні без утворення міхурів або непроклеєних ділянок. Шар, завдяки якому виріб так цінується серед клієнтів, виконується з гнучкого прошарку поліестеру.

Види архітектурної плівки

На сьогоднішній день, виділяють 2 види архітектурної плівки:

  1. Дзеркальна. Така плівка, встановлена на вікнах будівлі, додасть йому витончений і солідний вигляд, не пропускає майже всі УФ випромінювання і половину променів шкідливого інфрачервоного спектра.
  2. Енергозберігаюча. Дана плівка виконує роль теплоізолятора. Якщо Вам необхідно зменшити інтенсивність зовнішнього освітлення і скоротити відсоток надходить в приміщення тепла, або, навпаки, ефективно зберегти його, то зверніть увагу саме на цей вид плівки.

Висновки

Сучасний ринок може вам запропонувати всі найпопулярніші типи забарвлень архітектурної плівки. Вона послужить прекрасним елементом декору, як для великого установи, так і для звичайної квартири. При необхідності плівка легко видаляється і не залишає небажаних слідів на поверхні скла. До речі, вона однаково вдало закріплюється і зовні і всередині приміщення.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ