Забезпечення доступності споруд для людей з інвалідністюЗа півроку експорт продукції з Тернопільщини в Іран зріс майже в п’ять разів

Забезпечення доступності споруд для людей з інвалідністюЗа півроку експорт продукції з Тернопільщини в Іран зріс майже в п’ять разів

17.11.18 11:57 0 844
Подальші напрями співпраці та активізацію експортної діяльності між Тернопільщиною та Іраном обговорили голова ТОДА Степан Барна з Надзвичайним і Повноважним Послом Ісламської Республіки Іран в Україні паном Манучехр Мораді.

Під час зустрічі сторони обговорили можливість сприяння в активізації співробітництва з провінцією Альборз. З цією провінцією, нагадаємо, Тернопільська обласна державна адміністрація підписала меморандум про співпрацю у 2016 році.

Крім того, Степан Барна зазначив, що провідні підприємства області брали участь у 2-ій Міжнародній спеціалізованій виставці «Іран Експорт – 2017». Тому, зауважив він, було би добре залучити тернопільських підприємців до участі у цій виставці у наступному році.

Додамо, у сфері здійснення зовнішньої торгівлі товарами області з Ісламською Республікою Іран у січні-серпні 2018 року проводились експортні поставки на іранський ринок в обсязі 4,5 млн. дол. США, а це в 4,5 рази більше, ніж у січні-серпні 2017 року. Структуру експорту склала продукція товарних груп: «Зернові культури» (49,8%) та «Насіння і плоди олійних рослин» (50,2%).

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Завдяки системі ...

КОМЕНТАРІ