На Тернопіллі у Коцюбинцях відкрили новий футбольний майданчик зі штучним покриттям

На Тернопіллі у Коцюбинцях відкрили новий футбольний майданчик зі штучним покриттям

17.11.18 09:10 0 735
Юні футболісти Коцюбинської об'єднаної територіальної громади відтепер зможуть тренуватися на новому футбольному полі зі штучним покриттям, вартість якого становить близько 1,5 мільйона гривень. Проект реалізовано у рамках бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах України» за умови співфінансування: 50% - кошти державної субвенції та 50% - з місцевого бюджету.

Участь в урочистому відкритті майданчика взяли голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна, народний депутат України і голова обласної федерації футболу Тарас Юрик, голова Гусятинської РДА Віталій Батіг, голова райради Василь Бойчук та голова ОТГ Іван Воробець.

«Футбольне поле у Коцюбинцях – результат співпраці держави та громади, які вкладають кошти у здоров'я та майбутнє наших дітей. На будівництво виділено близько 750 тисяч гривень з місцевого бюджету і стільки ж з державного. Я переконаний, що крок за кроком, ми робитимемо усе для того, щоб обличчя громад та сіл України змінювалося на краще», — зазначив Степан Барна.

За словами Тараса Юрика, держава розпочала системну програму розвитку футболу в Україні, яка дасть можливість, вперше за роки незалежності, оновити спортивну інфраструктуру.

До слова, це вже десяте футбольне поле, яке цьогоріч з'явилося на теренах області. Подібний майданчик нещодавно урочисто відкрили у селі Баворів Великогаївської ОТГ.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1491197014317212

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині Геннадій ...
Наступна новина: Житомирщина: керівники ...

КОМЕНТАРІ