У Чернігові демонтують ще 77 незаконно встановлених гаражів

У Чернігові демонтують ще 77 незаконно встановлених гаражів

17.11.18 09:37 0 513
Ще 77 незаконно встановлених тимчасових металевих гаражів буде демонтовано. Відповідний дозвіл надав 15 листопада, виконавчий комітет Чернігівської міської ради. Перелік цих гаражів попередньо розглядався на засіданнях Комісії з демонтажу тимчасових (металевих) гаражів на території Чернігова, що проходили 25 жовтня, 2 та 9 листопада.

Відповідно до прийнятого рішення власникам тимчасових металевих гаражів встановлений строк добровільного демонтажу та відновлення благоустрою земельних ділянок терміном у 30 календарних днів. У разі невиконання цього демонтаж здійснюватиме КП «Муніципальна варта».

Як відомо цього року демонтовано 212 таких об'єктів по місту.

Демонтаж тимчасових гаражів у місті здійснюється відповідно до Порядку демонтажу тимчасових (металевих) гаражів на території м. Чернігова, який передбачає механізм, підстави, терміни і порядок проведення демонтажу гаражів, які розміщені з порушеннями, подальше поводження з демонтованими об'єктами, а також порядок відшкодування витрат, пов'язаних з їх демонтажем.

Нагадуємо, що офіційні повідомлення про виявлення гаражів та їхні адреси розміщуються на офіційному веб-сайті Чернігівської міської ради за посиланням.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники культури ...
Наступна новина: Геннадій Зубко під час ...

КОМЕНТАРІ