Ігор Гундич: Центр вертебрології і реабілітації має стати найкращим в Україні

Ігор Гундич: Центр вертебрології і реабілітації має стати найкращим в Україні

19.11.18 10:39 0 669
Сучасний Центр вертебрології і реабілітації на Житомирщині – один з наймасштабніших об'єктів в області – вже готовий приймати пацієнтів. Він має стати найкращим закладом такого типу в Україні.

Про це зазначив голова Житомирської ОДА Ігор Гундич.

— «Менше року реконструкції – і один із наймасштабніших об'єктів Житомирщини готовий приймати перших пацієнтів. Він має стати найкращим в Україні закладом вертебрології, а область – центром реабілітації військовослужбовців. Це результат спільної роботи і серйозної підтримки державної влади – Президента Петра Порошенка, Віце-прем'єр-міністра Геннадія Зубка – та консолідованих зусиль влади області. Дякую керівництву та депутатам обласної ради, які розуміють стратегічність відбудови таких об'єктів у області та підтримують проекти розвитку. Нам разом це вдалося!», – зазначив Ігор Гундич.

За словами керівника області, необхідність появи такого центру назріла ще кілька років тому після початку російської агресії на сході України. І Житомирщина зможе з сучасним обладнанням та у хороших умовах допомагати своїм бійцям реабілітуватися та повернутися до повноцінного життя.

— «Очікуємо, що тут невдовзі розпочне роботу і перший в Україні Дім ветерана, яким нині активно займається команда військовослужбовців та волонтерів. Це буде ще один необхідний елемент реабілітації – соціалізація бійців і повернення до активного суспільного життя», – додав Ігор Гунлич.

Реконструкція та капітальний ремонт приміщень Центру вертебрології тривали протягом року за кошти Державного фонду регіонального розвитку та обласного бюджету. Загальна вартість проекту склала 55 млн грн.

У рамках проекту у Центрі утеплили фасад, замінили покрівлю, вікна, двері, зовнішні та внутрішні мережі, перепланували цокольний та І поверх, повністю виконали внутрішній ремонт, внутрішнє та зовнішнє оздоблення, виконали благоустрій території та встановили нове медичне, технологічне обладнання і меблі.

Нагадаємо, Центр вертебрології та реабілітації відкрили вчора, 16 листопада, за участю Віце-прем'єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка, керівництва області та міста, депутатів.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Владислав ...
Наступна новина: В Житомирській області в ...

КОМЕНТАРІ