Якісна УЗ діагностика - запорука здоров'я ваших тварин

Якісна УЗ діагностика - запорука здоров'я ваших тварин

19.11.18 12:09 0 1209

Сучасне тваринництво неможливо без контролю стану здоров'я тварин. А завдяки досягненням сучасної науки вдається досягти високого рівня такої діагностики. Більш того: сьогодні купити справжні УЗД апарати - це вже далеко не виняткова подія, як це було раніше. Такі пристрої стали цілком доступними масовому покупцеві, в тому числі - приватному фермеру-твариннику або ветеринара. В інтернет-магазині biovet.ua ці та інші види ветеринарного обладнання представлені в широкому асортименті, що дозволяє вирішити будь-які завдання з діагностики здоров'я тварин.

УЗД апарати: купити для професійного господарювання

Устаткування даного типу як в медицині, так і в ветеринарії використовується з однією метою - швидка, точна, відносно недорога діагностика. Єдине, що відрізняє техніку, використовувану в тваринництві, від класичної медичної - її мобільність. Адже звичайного лікаря не складає проблем провести обстеження пацієнта за допомогою стаціонарного або настільного пристрою. А ось у випадку з ветеринарними пацієнтами такі апарати майже завжди є неприйнятними.

Тому розробники пропонують величезну кількість надійних переносних сканерів. Їх можна просто тримати в руці або зафіксувати, наприклад, на кисті руки. Це дозволить ветеринара проводити дослідження навіть якщо тварина не поставлено в стійло або не може нерухомо стояти, що робить діагностику не просто більш можливою, але і максимально достовірною. Що ще відрізняє ветеринарні сканери, так це необхідність правильного підбору датчика під саму дрібну живність, адже таким лікарям доводиться лікувати самих різних тварин.

Сучасні УЗД апарати не підведуть фахівця ні в клініці, ні в умовах обстеження тварин на пасовище, оскільки виробники ретельно продумують їх конфігурацію, щоб вони при необхідності зручно утримувалися в руці. З цією ж метою ветеринарні види сканерів комплектують пристосуваннями у вигляді ремінців і чохлів, що дозволяють фіксувати пристрою на тілі. Їх кріплять на передпліччі, на грудях за допомогою шийних ременів, на поясі, носять в окремому рюкзаку за спиною.

Якщо сканер фіксується на передпліччя на лівій руці, яка вважається неробочою, то датчик може утримуватися правою рукою, або ж навпаки. Перевагами такого виду кріплення є розташування дисплея сканера на найбільш зручному, звичному для очей відстані. За допомогою руки підбирається і найзручніший для зору кут огляду. Недоліком такого варіанту є те, що неробочу руку не можна буде задіяти в виникають в процесі роботи маніпуляціях, наприклад, вона не зможе натискати на кнопку пристрою, щоб змінити будь-які налаштування. Також, вирішальним є вибір сканера за вагою, щоб без особливої напруги утримувати його у висячому положенні в одній руці.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ