Переваги та особливості відпочинку в Трускавці

Переваги та особливості відпочинку в Трускавці

19.11.18 19:03 0 999

Навіть тим, хто щиро любить своє нинішнє місце проживання і роботу, час від часу необхідні повноцінний відпочинок і оздоровлення. В іншому випадку закономірними наслідками відсутності відпустки стануть стрес, перевтома і різні захворювання.

Куди відправитися на відпочинок в літню пору в поодинці або всією сім'єю? Ми пропонуємо вам звернути свою увагу на відпочинок в Трускавці. Його неймовірно прекрасні ландшафтні види природи і цілющі мінеральні води рік за роком приваблюють гостей з різних куточків світу.

Де зупинитися на відпочинок?

Одна з переваг курорту полягає в тому, що відшукати тут підходяще місце для розміщення не складе ніяких труднощів при будь-якому бюджеті. Численні готелі і санаторії Трускавця мають різну кількість зірок і різні зручності. Однак вони завжди готові запропонувати своїм постояльцям якісний сервіс і європейський рівень обслуговування.

В якості яскравого прикладу можна навести готелі «Женева» і «Ріксос» - ви зможете вдосталь плавати в їх відкритих басейнах. Зустрітися з пропозиціями знаменитого санаторію «Дніпро-Бескид», і розташованого поблизу від нього комплексу відпочинку та розваг «Козацький хутір». В останньому випадку ви зможете проживати в оточенні нескінченних лісів, а в пішої доступності від вас буде озеро, яке ідеально підходить для купання і риболовлі.

Розваги і лікування

Який би варіант розміщення ви не зволіли: відому готельну мережу або скромний санаторій, вам завжди буде запропонований широкий вибір розваг. Любителям спокійного відпочинку ми рекомендуємо неспішні піші прогулянки по місцевому парку. Шанувальникам активного проведення часу ми радимо прокат гірських велосипедів та катання на конях.

Чим ще ви зможете зайняти себе у відпустці?

Пропозицій по-справжньому багато:

  1. Культурна програма: відвідування місцевих музеїв і дельфінарію.
  2. Розваги для відпочиваючих різного віку: походи по кафе і піцеріях, ресторанах і нічних клубах. У Трускавці працює власний 3Д кінотеатр.
  3. Екстремальні варіанти відпочинку: гра в пейнтбол, політ на повітряній кулі (на пам'ять про відпустку у вас буде незабутнє відео і безліч фото з висоти пташиного польоту), поїздки на позашляховику.
  4. Також ви завжди зможете придбати екскурсію по визначних місцях і об'єктах Західної України.

По матеріалам: http://ukrwesttour.com.ua/truskavets/

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ