Ігор Гундич: Центр вертебрології знаходиться у державній власності

Ігор Гундич: Центр вертебрології знаходиться у державній власності

20.11.18 11:36 0 662
Центр вертебрології та реабілітації, реконструйований за кошти ДФРР та обласного бюджету, знаходиться повністю у власності держави.

На цьому наголосив голова Житомирської ОДА Ігор Гундич під час відкриття Центру, яке відбулося 16 листопада за участю Віце-прем'єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка.

— «Центр знаходиться у державній власності – і крапка. Нікому його ніхто віддавати не збирається. Дійсно, з 2001 року були наміри цей об'єкт "прихватизувати", по-іншому це не можна назвати. Але на за підтримки Геннадія Зубка ми відстояли його і оформили право власності. У Києві ми виграли суд, і це державний об'єкт», – зазначив Ігор Гундич.

19 листопада, Центр розпочинає свою роботу. Фахівці надаватимуть медичні послуги пацієнтам, які отримали черепно-мозкові травми, травми хребта і спинного мозку, судинні ураження головного і спинного мозку, а також із порушенням опорно-рухового апарату.

Нагадаємо, Центр вертебрології та реабілітації відкрили 16 листопада, за участю Геннадія Зубка, керівництва області та міста, депутатів.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лялька Леді Баг і Супер Кіт
Наступна новина: Моторне масло Ford Formula ...

КОМЕНТАРІ