Що нового в Microsoft Office 2019?

Що нового в Microsoft Office 2019?

20.11.18 10:20 0 1120

Новий офісний пакет 2019 від корпорації Microsoft включає в себе не тільки передові функції, які допомагають користувачам працювати максимально продуктивно, але і ефективні рішення для управління, а також більш комплексний підхід до безпеки.

"Обновки"

У всіх додатках Office 2019 стрічку вкладок і команд можна кастомизировать. Також всі додатки тепер будуть розпізнавати силу натискання і кут нахилу стилуса. У PowerPoint була додана підтримка 3D-моделей і SVG. Крім того, там був реалізований перехід «Трансформація», який дозволяє одному зображенню плавно перетворюватися в інше. Також з'явилася функція зума. У PowerPoint тепер є можливість експорту відео в форматі 4K.

Word обзавівся режимом фокуса, який поміщає досліджуваний користувачем контент попереду і по центру, і новим перекладачем. В Excel з'явилася можливість створювати діаграми в формі воронки і діаграми з картою, також з'явилися тимчасові шкали (до речі, ліцензійний Microsoft Excel Mac 2019 за доступною ціноюна ви можете придбати на сайті https://www.softkey.ua/catalog/office/microsoft-excel-mac-2019-olp/). Також в Excel поліпшена технологія моделювання даних PowerPivot, додані нові формули і різні функції аналітики даних. В Word і Outlook з'явилися навчальні інструменти, такі як читання вголос і трекінг межбуквенних прогалин. В Outlook з'явилася сфокусована папка для вхідних листів, яка відфільтровує маловажную кореспонденцію.

З виходом Office 2019 все його версії, які розгортаються на власних потужностях клієнта, будуть поширюватися по технології Click-to-Run ( «натисни і працюй»), тобто установник Windows з ним поставлятися не буде. Це забезпечить установку актуальних версій додатків, які не потребують негайного оновлення, дасть можливість отримувати щомісячну оновлення безпеки і дозволить в будь-який момент оновитися до Office 365 ProPlus.

Висновки

Office 2019 є цінним оновленням для клієнтів, які ще не готові до хмари. І кожен раз, коли ми випускаємо нову локальну версію Office, клієнти запитують нас, чи буде це наш останній. Ми раді підтвердити, що в майбутньому ми маємо намір провести ще один випуск на місці. У той час як хмара дає реальні переваги в продуктивності, безпеки і загальної вартості володіння, ми розуміємо, що кожен клієнт знаходиться в іншому місці при прийнятті хмарних сервісів. Ми бачимо, що внутрішня версія Office є важливою частиною нашого зобов'язання надати клієнтам гнучкість, необхідну їм для переходу в хмару в своєму власному темпі.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ