Лялька Леді Баг і Супер Кіт

Лялька Леді Баг і Супер Кіт

20.11.18 11:21 0 2040

Леді Баг і Супер Кіт - це мультиплікаційний серіал в 3D про підлітків-супергероїв, які рятують світ від зла. Він створений спільними зусиллями трьох компаній: Дісней, Bandai і Toei Animation. У головних ролях звичайні діти - учні однієї з паризьких шкіл - Марінетті (Леді Баг) і її однокласник Адріан. Мультсеріал став настільки успішний, що в продажі з'явились Леди Баг куклы, які відразу почали користуватись шалоною популярністю серед дітей.

Як з'явилася героїня Леді Баг?

Історію для майбутнього серіалу придумав Томас Аструк. Він також є сценаристом і режисером мультфільму. За словами Томаса, на створення персонажа його надихнула випадкова незнайомка в сорочці з малюнком сонечка. Вже через годину після зустрічі був готовий перший малюнок Леді Баг. Пізніше творець вибрав формат: суміш японського аніме та американських коміксів. Перша серія, що розповідає про пригоди підлітків-супергероїв, була показана в вересні 2015 року. Зараз всі серії можна дивитися онлайн.

Хто є хто в «Леді Баг і Супер Кіт»

Марінетті в звичайному житті скромна школярка, яка мріє стати відомим дизайнером. Вона любить рукоділля, а також проводить багато часу зі своєю найкращою подругою Алей. У Марінетті є свій Кваме (маленький дух) на ім'я Тикки, що допомагає дівчинці перетворюватися в супергероїню і контролювати свої понад здібності. Головна зброя дівчини - удача, спритність, швидкість і чарівне йо-йо з нескінченної волосінню.

А ось Супер Кіт володіє воістину котячими повадками. Його переваги - це нічний зір, чуйний слух і гострий нюх. Крім того, в своєму костюмі хлопчик ставати більш сміливим і харизматичним. Головний противник хлопців - лиходій Бражник (або Хижа моль), з яким вони стикаються на протязі серіалу.

Головна інтрига мультфільму полягає в тому, що підлітки не знають один одного в реальному житті. Але це не заважає їм вчитися в одному класі і навіть сидіти за сусідніми партами. Чи впізнають вони один одного, і чим закінчитися історія їх неймовірною дружби - про це можна дізнатися з серіалу. Якщо ваша дитина захоплюється історією персонажів, він обов'язково придумає свої власні неймовірні пригоди для героїв, що полюбилися, а ви можете йому в цьому допомогти.

Характеристики іграшки Леді Баг

Лялька персонажа представлена  в декількох варіантах. Перш за все, це фешн-лялька, що включають в себе базові варіації, а саме, Леді Баг в костюмі супергероя і Леді Баг в своєму звичайному вигляді (образ школярки Марінетті). Іграшка точь-в-точь відповідає мультяшному зображенню, тому дитина буде в повному захваті від того, як «ожив» його улюблений персонаж.

Приємний бонус, це довге волосся у ляльки, тому можна постійно фантазувати з зачісками і придумувати нові образи для своєї ляльки. Виробник також випустив ексклюзивний набір, який складається з Леді Баг, Супер Кота і їх Кваме (маленькі духи, що допомагають хлопцям приймати образи супергероїв і управляти своїми суперсилами).

Крім звичайної ляльки або набору кожен бажаючий може придбати шарнірну ляльку Леді Баг в двох варіаціях - школярки і супергероїні. Фігурка примітна тим, що володіє дуже гарною рухливістю. Завдяки 9 точках артикуляції Леді Баг може робити практично все: стояти, рухатися, повертати голову, згинати ноги, руки і навіть ступні. У наборі до персонажу йдуть аксесуари.

Для Марінетті це набір сумочок, а для Леді Баг це йо-йо і карамелеве яблуко. Ще один набір для справжніх фанатів героїні - це літаюча Леді Баг або Леді на спеціальній підставці у вигляді колеса, яке крутиться і світиться зі звуковим супроводом! Окремим випуском творці серіалу представили серію плюшевих Кваме для самих маленьких шанувальників мультика.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Житомирщина отримала ...
Наступна новина: Ігор Гундич: Центр ...

КОМЕНТАРІ