Моторне масло Ford Formula F 5W-30

Моторне масло Ford Formula F 5W-30

20.11.18 11:54 0 1149

Компанія Ford існує вже понад 100 років. За цей час їм вдалося зробити справжню революцію в світі транспортних засобів. В даний час Форд є одним з провідних автовиробників. Машини під цим брендом реалізуються у багатьох країнах світу. Форд високо цінують за високу якість, надійність і наявність сучасних технологій, впроваджених в їх автомобілі. Але, крім машин, американська компанія також випускає під власним брендом різні автомобільні витратні матеріали, включаючи трансмісійні та моторні масла.

Особливості

Одним з найпопулярніших продуктів є моторне масло від Форд Формула Ф 5W-30 (до речі, придбати його можна на сайті www.Avto-Oil.net). Це універсальна всесезонна мастило для двигунів, яка забезпечує оптимальну працездатність силових агрегатів. Всупереч поширеній думці, назва масла Ford не має на увазі його використання виключно на моделях цього автовиробника.

застосування

Ford Formula F являє собою синтетичне моторне масло. Тому в основному його рекомендують заливати в нові машини і авто з невеликим пробігом. Коли двигун вже сильно зношений, тоді немає сенсу купувати дорогу синтетику. Тут уже логічно перейти на напівсинтетичні або навіть мінеральні мастила.

Моторне масло Форд, яке отримало назву Ford Formula F, має багатофункціональне призначення. Це дозволяє заливати моторну рідина в усі типи чотиритактних силових установок.

Тому цей склад підходить для:

  1. дизельних моторів;
  2. бензинових двигунів;
  3. турбированних силових агрегатів;
  4. інжекторних систем;
  5. моторів з прямим уприскуванням паливної суміші;
  6. систем з встановленим каталітичним типом нейтралізатора;
  7. рециркуляційних систем в двигуні.

Важливо внести деякі корективи. Ця продукція підходить для планової заміни і періодичної доливання моторного масла в двигун в міру його витрачання. Також допускається використання мастильного матеріалу для вантажних автомобілів з різними показниками вантажопідйомності. Винятком для застосування рідини є мотоцикли і всі види мототехніки.

Тут вкрай вдало підібрана ступінь в'язкості. Показник 5W30, який передбачив виробник в особі компанії Форд, дозволяє позиціонувати це моторне масло як універсальний всесезонний продукт.

Мастило отримала всі документи і сертифікати, що підтверджують її відповідність найжорсткішим міжнародним стандартам, вимогам якості. Надійна і ефективна захист від зносу сприяє продовженню моторесурсу і збільшення інтервалу між замінами моторного масла.

Щоб домогтися таких показників витривалості і довговічності двигуна, рекомендується з самого початку експлуатації автомобіля заливати в нього масло Ford Formula F 5W-30. При таких умовах моторне масло зможе максимально проявити свої позитивні якості.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Ігор Гундич: Центр ...
Наступна новина: У Житомирі пройде Віче до ...

КОМЕНТАРІ