Кисневий догляд Nora Bode OXYjet

Кисневий догляд Nora Bode OXYjet

20.11.18 15:18 0 1247

У спробах продовжити і зберегти молодість, привести шкіру в ідеальний стан або позбутися від будь-яких конкретних проблем, багато дівчат звертаються до ін'єкційним б'юті-процедур або так званим «уколів краси». Проте, багато хто боїться підставляти обличчя «під голку» і шукають альтернативу цим методам. Ми її, схоже, знайшли - це безін'єкційна киснева терапія OXYjet, Nora Bode.

Історія

Німецькі вчені Ютта і Лотар Боде, що заснували компанію "Nora Bode Kosmetik", зрозуміли: однієї косметики, навіть найкориснішої для омолодження і оздоровлення шкіри, мало (до речі, в Україні косметику даного бренду можна придбати в інтернет-магазині https://edit-beauty.com.ua/brendy/nora-bode/). Їй необхідний кисень, основне джерело енергії для нормального функціонування клітин.

І оновлювати шкіру, що в'яне необхідно на клітинному рівні: адже ефективність косметичних засобів залежить від того, наскільки добре і глибоко проникають вони в шкіру. Важливо і те, яким чином вони туди потрапляють.

Тобто спосіб доставки також треба змінити. І вчені придумали і запатентували пристрій OXYjet і технологію OXY-терапія, унікальні в своєму роді. Було це ще в середині 1990-х. Природно, апарат вдосконалювався, моделі його оновлювалися.

Nora Bode OXYjet LEO de Luxe

Сьогодні на службі косметологів - апарат останнього покоління Nora Bode OXYjet LEO de Luxe. З його допомогою корисні речовини доставляються через Біоматриця в глибокі шари шкіри під тиском чистого кисню. Інгредієнти проникають в нижні шари епідермісу протягом двох хвилин, а потім роблять свій позитивний вплив на протязі досить довгого часу, благотворно впливаючи як на імунну систему шкіри, так і на регенерацію клітин. І все це без голки, ефективно, безпечно і безболісно! Результат «кіслородной мезотерапіі» - свіжа, здорова шкіра, наповнена молодістю і красою.

Компанія Nora Bode є оригінальним розробником і засновником методу кисневої терапії. В апараті не використовуються кисневі балони - OXYjet сам генерує кисень (його концентрація на виході 98%), за допомогою складної системи фільтрації газів, з яких складається повітря.

OXYjet - це не просто апарат, а технологія, яка поєднує кисневе тиск і спеціально розроблену косметику, яка здатна проникнути в глибокі шари шкіри через міжклітинний простір. Саме тому процедури прийнято порівнювати з мезотерапией, адже мета у них одна - ввести активні компоненти в глибокі шари шкіри, де вони роблять свій терапевтичний вплив.

Метод введення абсолютно різний: в мезотерпіі - голка, в OXYjet - пульсуючий кисень під тиском в 2 атмосфери. Процедура безпечна, безболісна і проводиться без порушення цілісності шкірних покривів, що як не можна краще вписується в концепцію СПА та медичного СПА.

Переваги

Даний апарат дає можливість надавати широкий спектр послуг: від косметичного догляду до дерматологічного лікування естетичних недоліків м'яко і ефективно:

  • вікові зміни шкіри;
  • пігментація та гіперпігментація;
  • лікування акне;
  • мімічні зморшки;
  • суха, атонічная шкіра;
  • купероз;
  • відновлення після хімічних і лазерних пілінгів;
  • шкіра курців;
  • ліфтинг і тінізації;
  • киснева аромотерапія;
  • кріо-киснева терапія.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Яка компанія може ...
Наступна новина: Які несправності бувають у ...

КОМЕНТАРІ