Минулого року підприємство навіть провело анкетування серед учнів, за результатами якого були внесені зміни до меню.
Серед нових пропозицій від кулінарів - сирна паляничка, в основі якої багато сиру. Завдяки цьому випічка довше зберігає пухкий вигляд. У склад палянички не входять розпушувачі та інші некорисні пекарські домішки. Про це розповіла Ольга Шевчик, завідувачка їдальні Чернігівської загальноосвітньої школи I-III ступенів №19.
Окрім цієї нової страви, не тільки дітям, а й дорослим подобаються глазуровані круасани та фірмові сендвічі, до складу яких входять булочка з кунжутом, твердий сир та м'ясна котлета.
Як вже повідомлялося раніше, основний критерій відбору постачальників продуктів для шкільних їдалень - це належний рівень якості сировини, відсутність у рецептурі заборонених складників. Цього року переважна більшість постачальників - чернігівські.
До теми:
КП "Шкільне" пропонує учням сезонне меню. Як воно подобається дітям?
Якість харчування та публічність у роботі: головні вимоги міського голови до КП "Шкільне"
Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: головний редактор УкрЗахідІнформ
.
Попередня новина: Чернігів: Офіційно: фонд ...
Наступна новина: Житомирщина: керівники ...