Житомирщина: кожне пологове відділення області забезпечене пакунками малюка

Житомирщина: кожне пологове відділення області забезпечене пакунками малюка

21.11.18 12:15 0 585
З вересня місяця нові жителі області отримують пакунки малюка. Натуральну соціальну допомогу від держави вже видали понад 2,3 тис. родин новонароджених. У кожному пологову відділенні Житомирщини наразі є пакунки малюка, які батьки можуть отримати при виписці для забезпечення найнеобхіднішими речами своєї дитини.

Департамент праці, соціальної та сімейної політики ОДА інформує, що загалом Житомирська область від Міністерства соціальної політики України вже отримала 2920 пакунків малюка з речами першої необхідності для немовлят. 2308 дитячих наборів вже отримали родини Житомирщини, в яких з вересня місяця народилися діти:

* 1197 пакунків видали у пологових відділеннях області,

* 1111 пакунків роздали за місцем проживання породіль з немовлятами працівники органів соцзахисту.

За повідомленням департаменту праці, соціальної та сімейної політики ОДА, кожне пологове відділення області наразі забезпечене пакунками малюка. І батьки можуть отримати натуральну допомогу для своєї дитини безпосередньо при виписці.

Нагадаємо, що за інформацією Головного управління статистики в Житомирській області, у вересні на Житомирщині народилося 860 дітей, а у жовтні - 975 дітей.

Молоді батьки новонародженого сина з Житомира відмічають, що пакунок малюка їм сподобався і ці речі будуть використовувати у догляді за своєю дитиною.

Нагадаємо, що батьки новонароджених можуть отримати свідоцтво про народження дитини ще в пологовому відділенні. Як тільки батьки визначаються із іменем свого малюка, за добу можна отримати перший офіційний документ дитини.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ